princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 muze byt a vrch kridla taky do cerne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 no taky jsem nad tím přemýšlel, ale možná bych koupil toto a k tomu i difuzor... uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 jo to uz je na tobe!Ja mam na tom folii a pecka :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 jo jasně, buď folie nebo toto nebudu to kupovat zítra takže ještě popřemýšlím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Mám problém, nesvítí mi žádné vnitřní osvětlení(stropní lampičky ani osvětlení kufru), když, jsem se podíval na pojistku, tak byla vypálená. Koupil jsem novou, vyměnil, ale jak jsem tam dával novou, tak to zajiskřilo a přepálila se ta pojistka, hodil jsem další a zase to vyskratovalo....může někdo poradit co s tím než půjdu do servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Tak vytáhni lampičky (jak vevnitř, tak v kufru,a zjisti která ti skratuje ne) na co bys chodil do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 jako celý vytáhnout? nebo jenom žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 právě asi mi to nefunguje od té doby co jsem byl v tom servisu, jestli jak měnily ty zadní světla, tak možná něco vyskratovali u osvětlení kufru, mohlo by to být možný? Všiml jsem si toho až včera ale, protože jsem nejel za tmy od té doby. Vlastně jsem ani mockrát vůbec nejel od té doby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 no tak vidíš, tak se mrkni na tu lampičku v kufru nic na tom není, tyhle základní věci zvládneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 to se mi tez stalo!Bylo to osvetleni kufru musel jsem vymenit jednu zarovku v kufru a pojistku ;-) a ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Tak už je to OK, byl přicvaknutý káblík k osvětlení kufru vpravo pod podložkou u zadního světla. Kov na kov a zkratovalo to... no už je to ok naštěstí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 no vidíš, žádnej servis a opravil sis to sám, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 jojo dík za rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 pár fotek (s cornerama jsem ještě nedával, tak to musím napravit) a krátký prut antény s FL světlama a koncovkou:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Tak ty foto s těma světlama jsou tedy kvalitně špatný. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 z mobilu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 aktualitka.. objednány face zpětný zrcátka samosklápěcí přímo v mé barvě tady z fora :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 paradni!!! Konecne nekdo kdo je rozumny a da face zrcatka :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 no čekal jsem až to bude za lepší prachy, nějakých 12tis. se mi za to dávat nechtělo...líbí se mi víc ty face, ty předface co mám, tak se dávaly i na vw pola.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Zda se mi, ze mas dokonce oboje i se zatmavovanim ;) To budou asi ze superba 2 ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 No to si děláš prdel, tak tos vychytal jako prase, obě zatmavovací = že máš i pamět k rantlu, to je po 1. co to vidím jinde než u našeho scouta (navíc my máme zatmavovací jen řidičovo). Tak to máš extrémní štěstí, navíc i v barvě cos potřebvoval, hochu ty seš klikař, nechej si to udělat ot místních lektrikářů včetně nakodování a budeš mít i přiklápění k rantlu na zpátečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 to nevím, jestli je to i se zatmavováním? Jestli jo tak jste mě teda překvapili, příjemně B) vevca: nevíš jestli je k tomu potřeba i ovladač na zrcátka s tím sklápěním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 mam pocit ze kdyby byly ty zrcatka ze superba ze nesedi rozmisteni tech koliku co zapadji do dveri. Podle tech fotek co vidim ten pocet dratu v konektoru to nevypada na zrcatko potencimetry pro pamet. Kolik to ma dratu obe zrcatka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 to nevím kolik, ještě mi nepřišly, včera to teprv posílal, snad podle fotek jenom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 hhmm tady uz to vypada zajimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 A je to na octavku nebo na superba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 na oII a má to i zatmavování a ty k tomu nemáš motorky + čudl na sklápění a kabeláž?? Jinak já čudl mám Ale dotyčnej co to tady prodával, tak to prodával komplet. bez motorků čudlu (v případě že máš MR 08, už by to mělo umět motorky a kabeláž snad) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 motorky asi jo, ale ten čudl asi ne, dyžtak bych koupil od tebe, uvidím až to přijde, jinam mám MR 08, tak uvidíme toto by u toho mělo být: 2x motor,2x kabeláž,2x zrcátko,2x motor s jednotkou stahovačky a ovládání( jestli to ovládání je ten čudl, tak je tam všechno) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 jj přijde ti tím pádem 2x zrcátko se sklápěním 2x kabeláž dveřní + čudl + oba motorky stahovačky, pak už je to brnkačka to nasadit, nakodovat a pak fungovat. P.S. v 99% případů není třeba ani kodování, pokud jsou motorky a zrcátka v sadě jak byli na původním autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 tak paráda, kdyby k tomu náhodou nebyl ten čudl ,tak se ozvu a vzal bych ho od tebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.