Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 mam pocit ze kdyby byly ty zrcatka ze superba ze nesedi rozmisteni tech koliku co zapadji do dveri. Podle tech fotek co vidim ten pocet dratu v konektoru to nevypada na zrcatko potencimetry pro pamet. Kolik to ma dratu obe zrcatka No nemela oktavka zatmavovani jen ridicova zrcatka? Prvni superby mely obe zatmavovaci, pak se od toho upustilo ne? Nebo to mam mozna poplantane :D Jinak, je pravidlem, ze zrcatka se zatmavovanim maji i tu pamet pro priklapeni k patniku? Chystam se totiz zkusit tuhle vec nakodovat u me, tak snad to tak bude i v mem pripade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak ty si ma predbehol.. :D ale moja chyba, dlho som rozmýšlal.. len ten predávajúci mi písal v SZ že nie sú zatmavovacie.. :( Michale predFL mala len vodičove, FL má obidve zatmavovacie.. teda ak sa nemýlim.. :) a na priklápanie k patníku potrebuješ s pamäťou a tá nebýva automaticky so zatmavením.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Takže zase blbě chlapci :lool: Před fl (malá zrcátka) pokud měla pamět měla i zatmavování, byli na obou zrcátkách a byl tam solo vyveden kabel. (měli a ted máme FL v plné) možná bylo možné, že byli i bez zatmavování, ale zatím jsem to v reálu u nikoho neviděl) Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním (příplatek 1000,- při kalkulaci nového vozu, oproti nesklápěcím) Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu (příplazek 7tis) Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu a do mr 2010 neb 11 ted přesně nevím byla zatmavovací obě sklíčka Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu + od mr 2011 a dále zatmavovací jen řidičovo, šetření potvory (příplatek 7700,-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Tak včera zrcátka dorazily. Je u nich i ten čudl, takže už jenom hodit na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 takže kompletka,tak to má být, zbytek už ke brnkačka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 jj, ale sám si na to netroufnu, je to samej kábl.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 jak tak brouzdám po netu, tak jsem narazil na toto http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/led-osvetleni-spz-skoda/ akorát, to bude asi svítit až moc, 18 diod... a ta cena je taky dost vysoká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 tady je to levnější http://www.f2tuning.cz/produkt/23777-skoda-octaviaroomster--led-osvetleni-spz.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 To je dost drahé, na předchozi oktu jsem si to dělal sám a náklady cca 30,-kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 je no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Má někdo zkušenost tady s těma pružinama od VMAXX? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/sportovni-pruziny-skoda-octavia-5/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Za 4675 máš -35mm H&R a ty jsou osvědčené. Já mám -45-50mm H&R a jsem úplně nejspokojenější :) MZB, tady jsem je kupoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Přesně jak píše Libor, případně bych ještě zvažoval Eibachy nebo KW mrkni sem >> http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/podvozek/pruziny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Eibachy -30mm jsem měl na OI a taky spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 a na 1,8 je jaký zatížení? do 1020 nebo nad 1021? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak příští týden už asi půjdou zrcátka na auto B) no a v pátek budu konečně přezouvat, furt na to nebyl čas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 jaaj tak pozde!Naco cekas?Hergot!Jinak ji mas krasnou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 není čas... pořád jsem v práci...teď o víkendu jsem byl v práci a zrcátka byly doma, takže je beru v pondělí s sebou.. jinak dík, snažím se, ale to ty taky, žejo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak to jo ;-) Bude to pekne!Libi se mi jak to mas ;-) Fakt pekna prace ;-) Ja prave tez uvazuji nad temi cernyma zrcatkama tak nevim jestli je tam soupnout nebo ne ;-) co myslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 no na pondělí jsem objednanej, tak už aby to bylo. :) no jinak dík, od tebe to potěší, taky to máš vymazlený no zrcátka budu mít ale v barvě auta, ne černý. Nevím no jestli bych je dával. dřív si lidi dávali zrcátka do barvy vozu a teď když to mají, tak chtějí černý spíš hoď na auto difuzor, taky o něm uvažuju, ale samozřejmě záleží na tobě. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 jo difuzor se mi libi ale potrebuji takovej pro duplex ;-) a zatim jsem nenasel :-( Tak pak hod fotky se tesim ;-) pohral sis s tim paradne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 no to by šlo vyříznout ne? já zas řeším, že mám tažný, takže aby to taky šlo vyříznout, jo fotky hodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 no prave se chci poptam nato ve skode bo oni tam difuzor na zadni o2fl prodavaji ale nevim jak velka je zaslepka na to tazne ;-) poptam se nato ;-) Tam jak mas to tazny tak by to uz nebylo takove pekne ne? jak by to tam bylo vyrizle vis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 já do škodovky psal, ale zas ten difuzor co mají, prý nepasuje na RS nárazník.. :D ale tobě by pasoval, akorát by se muselo vyžíznout na druhej výfuk no to tažný je v nárazníku až úplně vzadu, takže by to nemuselo vadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 jasne na fl myslim ten difuzor no zkusim ho zkouknout a nebo se udela s folie ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 z folie by to nebylo ono si myslím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 na efekt takhle z daky ano jinak ne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 no v tvém případě by byl určitě lepší ten difuzor, ještě když budeš mít ten duplex, tak to bude bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 jasne ;-) diky a uz nahod ty fotky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.