Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Konny víš co to je práce na CNC? Já sám obsluhuju 2 vlastně 3 s robotem :D Je*al bych to ze skály pod tlakem :D ale peníze sou zato dobrý, nemužu si stěžovat na roční výdělek, jen furt nevím kam se ty peníze poděly :D

A jak vlastně ty kola co děláš vypadaj? :D na Spidery nebo Trinity to asi mít nebude ne?

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Konny víš co to je práce na CNC? Já sám obsluhuju 2 vlastně 3 s robotem :D Je*al bych to ze skály pod tlakem :D ale peníze sou zato dobrý, nemužu si stěžovat na roční výdělek, jen furt nevím kam se ty peníze poděly :D

A jak vlastně ty kola co děláš vypadaj? :D na Spidery nebo Trinity to asi mít nebude ne?

Abych se přiznal, tak naživo jsem CNC v chodu ještě neviděl (jen na videu a tam to vypadá na pohodovou práci :D ), takže fakt netuším co to obnáší... :)

Odkaz ke komentáři

A jak ty jsi natom s tim faceliftem? Na jare uz bude 1.9TDi 81kw face? :D

No jasně!!! ;) Zatím mám nalakovaný nárazník dolaďuji světla, a čekám na nalakování masky... RS křídlo tak nepospíchá.... ;) Jsi mě předběhl s těmi klikami, už mám nakoupený barvy a jdu na to taky...ještě do toho kola lakuju.... :rolleyes:

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

Paráda, zas je to auto trochu jiný :palec: . Jinak jak šla výměna těch klik, že to nic není a jak šlo lakování? :) A jak se tak dívám na tu druhou fotku, nerezivý ti kraj řidičových dveří? Myslím ta část co je u blatníku?

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

KOnny jo rezavy ptze mam vyvyklanej ten spodni pant kerej drzi dvere a ty dvere se třeli o blazník a slouplo to barvu ale uz mam koupenej novej pant tak ho vymenim a tu rez trosku osetrim šteteckem ..

A jinak listy jsem do planu ani davat nechtel a narazníky uz jsou dopasovany jak to jen slo ..zadni uz je uplne ok a ten predni je proste nejakej divnej daval jsem to i kamosovi ale proste je tam neco spatne bud narazník a nebo vystuha ale uz to nejak neresim dalsi penize se mi do narazníku nechteji davat z dalky to neni ani videt a lajk si toho ani nevsimne

čím jsi nalepil ty lišty+kdes je sehnal? díky, vypadá to dobře :)

Koupil jsem je na aukru a maji na na sobe normalne lepenku oboustranou takze jen strhnes takovou pásku a nalepíš

Odkaz ke komentáři

KOnny jo rezavy ptze mam vyvyklanej ten spodni pant kerej drzi dvere a ty dvere se třeli o blazník a slouplo to barvu ale uz mam koupenej novej pant tak ho vymenim a tu rez trosku osetrim šteteckem ..

Tak to jsme na tom stejně, taky mám ten spodní pant špatnej a přesně v tom místě jak to máš ty to mám od blatníku odřený a rezavý. Budu muset buď taky sehnat novej pant nebo vyspravit ten starej a to rezavý místo ošetřit a natřít :)

Odkaz ke komentáři

No hele ja se na to opravování taky ptal a rikali mi ze to nema cenu ze by se to opravilo a za chvili zase vyvyklalo ze je lepsi koupit jinej . Ale sere me porad ten predni narazník proste nejde uplne dopasovat nezapdne tam porad je trošku níž fakt nevim uz co s nim jedine me napada zkusit koupit facelift vystuhu jestli je trošku vyšší nebo nevim

Odkaz ke komentáři

Opravení pantu myslím stylem, že mezi dveře a pant dám tenkej plech a tím se ty dveře přizvednou, sice už tam jeden mám danej (hodně se to zlepšilo), ale ještě to chce o chlup tlusčí, takže přidám asi ještě jeden nebo dám tlusčí a uvidí se a když se mi podaří sehnat ten pant, tak ho potom vyměním ;) .

Co se týká nárazníku, tak nemůže být špatnej ten nárazník? Nemáš možnost ten nárazník u někoho vyzkoušet, aby jsi zbytečně nekupoval výztuhu? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...