Steel Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 (upraveno) Zdravím, tak konečně jsem si udelal trošku času abych i já tu predstavil svoji "historickou" krásku.. Je to 1.9TDi 66kw AGR ..r.v. 98.... Kupoval jsem ji od známé, která byla 1 majitelka.. Měla najeto 180tis. ... Jinak auto je v perfektním stavu, nikdě žádná koroze, coz jsem se u tak starého auto docela divil.. Z venčí vypadá opravdu výborně. Vnitrek byl trosinku poškrábaný u tapceu, ale chystam se na vymenu za facelift...Doufam, ze mi to auto jeste pár dní vydrzi.. Vim, ze je to staré , ale poradi si rikam, ze lidé jezdí i v horších autech napriklad Favorit, Felicie.. Az bude čas, tak sem dodám i fotku. Ted jezdim pozde z práce a na focení uz je tma. Změny, které jsem na Octě udělal: 20.11.2011 – Nová baterie 1.12.2011 – Vyměněno ABS jednotka, nova brzdová kapalina (HAVEX) 2.1.2012 – Nová stahovačka okna u ridice 15.1.2012 – Komplet nové rozvody, brzdove desticky, nový olej, naftový+ vzduchový filtr 20.1.2012 – Facelift interier ( palubka, budíky, volant, stred panel , tunel, kastlik , rucka, radicka) 5.2.2012 – Nove zadni tlumice, pérování, levy přední čep 19.3.2012 - Nový alternátor Tak tady jsou nějaké fotky octy.. Je sice špinavá jak prase ale nema to ted v zimě smysl nejak leštit.. :-D to vše planuju na leto :) Plány do budoucna: =Předělat interier na facelift ( do černa ) =Pořídit kvalitní hudbu do kufru =Udržovat auto v technicky dobrem stavu .) Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 vítej, základ dobrej :) vymazlit se dá cokoliv :) tešim se na fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 fotky dodám nejspis o vikendu :)) mas pravdu vymazlit se dá cokoli jen se to auto nesmí hned rozpadnout... :-D i kdyz zase me hreje to, ze na skodovky se shani dobře nahradní díly a taky celkem levně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 jj to je jejich hrozná výhoda :) Hlavně kvuli tomu jsem volil oktu :) Jinak OI je ještě kus co něco vydrží, ale když vidim ty nový auta, tak si říkám že to nemuže vydržet ani 200k km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Ted byla na DP dobra diskuze o naftovych motorech 1.9 a 2.0. Vysly z toho zajimavy informace. :D U koncernu jsem s naftou skoncil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Já myslím, že si koupil dobře, pokud to máš ještě od známé a máš poctivé kilometry, tenhel motor toho hodně vydrží a pokud si auto upravíš k obrazu svému. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak tě tu vítám, vidím že už jsi na octě odvedl dost práce a sám uvidíš, že ti to vrátí a co se týká pochybností jestli jsi koupil dobře, tak věř že jsi koupil dobře , jen by to chtělo ještě nějaký ty fotky ať ji můžem zhodnotit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Díky, snad máte pravdu :)) fotky sem dodám co nejdrívě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak jak píše Konny, jen tak dál a nějaký ty fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Přidány fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 No konečně, sice je špinavá, ale vypadá dobře a máš opravdu stejnou barvu jako já, schválně se dívej po okolí a zjistíš, že octu s takovou barvou skoro nepotkáš, v mém okolí jsem viděl asi jen 5 octavií s takovou zelenou (zelená petrolejová) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Aspon v něčem je ta moje octa jedinečná :-D Az bude venku teplo tak ho poradne umeju, nahodim nové litácky a nové letnáky a udelam dalsi fotku :)) Jinak behem mesice dodam cely interier na facelift :) pak dam fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 vítej pěkná koupě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Děkuji B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 (upraveno) Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 to víš že je krásná ale ještě vyleštit a dát kola a bude dokonalá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Všechno bude :) litácky uz cekaji v garazi :) ... Chci sehnat jeste neco cim bych zakryl drobné škrábance, napriklad od kaminku.. Konny mi uz neco doporucil tak se po tom poohlidnu a uvidim :) Dnes jsem zkousel nejakou tu fixu jak propagujou v TV a vubec to nefunguje... Zkusim tu primo od skodovky na opravu laku a uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Když je umytá, tak je to o hodně lepší , na jaře ještě vylešti lak a když nahodíš liťáky, tak to bude super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Jo jo předface je nej Dobrá koupě,tak ať ti oktule dobře a dlouho slouží. Já mám taky předface a jsem nadmíru spokojen! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Díky .)) Jinak predface je hezkej , ale chci si to casem predelat na facelift a nejspis si dát RS nárazník :)) Vnitrek uz mam skoro celej :) jen tapecy a sedacky, koberec a je to vse .)) Pak dodam zase fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 tady na fóru je největší mainstream facelift předek :lool: kdo chce jít proti produ nechá předface předek a zelený podsvit budíků :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Podsvit budíku bych najradeji zmenil na modrou nebo bílou .. :) ale netroufnu si nato :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Nevíte, zdali by do predface budíku sel dát ten dekor s faceliftovych? Je to hezci .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Tak tě tu také vítám, pěkná kámoška viď Konny....Co tam plánuješ za sedačky a tapece? Já budu mít jedny na prodej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Octavinek: přesně tak, další kámoška do party ;) , kolik nás tu vůbec s takovou barvou je, tuším že celkem 5 že (ty, já, Steel, Neználek a Petr81)? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Budu si tam dávat faceliftové sedačky a tapece :)) ale mrte se mi libej ty jak jsi mel v tom starsim aute.. ty predelane na RS to jsem docela slintal.. no uvidim casem.. zatim si tam dat my faceliftove cerne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Tak a zacina se setrit :) rozhodl jsem se, ze si predelam komfort na 3.gen .. Dám tam maxíka, esp, climatronic a casem xenony a airbagy do sedadel.. :-D hold musim vylepsovat dokud to jde .. pak prijde hypotéka a vymenim si max tak zarovku ve svetlech.. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 jo to znám, upravy se musi udělat dokud je čas a peníze :) pak přijde něco jinyho a je doupravovany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 (upraveno) . Upraveno Březen 6, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Taky te vitam a preju aby ti octule dlouho slouzila a vysly ti vsechny planovane upravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.