Přejít na obsah

Gefrova "UNITED"

Doporučené příspěvky

to Princes : s tými vačšími kolesami máš pravdu,bolo by to lepšie,ale hold rozhodol som sa takto a už to nezmením,dík za názor :palec: opýtam sa Ta,prerábal si aj introš na FL?

to Atík : ten znak sondujem,ale zatial nič,čo by stálo za reč,ale napadlo ma že by som tu čast olepil foliou :blink: pod tou nalepkou ManU su škarede skrabance iba by som ich zahladil a šla by tam folia

Odkaz ke komentáři

dole je trosku vice zaobleny ale pasoval by ti tam mozna by ti trosku odiral naraznik,myslim lak ale ja tu masku FL mel na aute asi tyden nez jsem dal komplet Fl vzhled a nic se mi na narazniku neznicilo,ma to uz vice aut tu Fl masku,akorad si kup tu vyztuhu jinak ti casem praskne...jinac by ta maska tam mela byt bez problemu...pokud nebudes s kapotou moc triskat tak by ti naraznik puvodni nemel prasknout nebo se nejak poskodit :palec:

Odkaz ke komentáři

Chcel by som Vás poprosit o pomoc..,kupil som predny rs narazník ale FL,je to holota bez mriežok...objednal som nasledujúce diely a nie je to určite komplet,budem Vám vďačný ak mi doplníte čo ešte treba,dikes...

1.1Z0941701D-hmlovka rs - lavá

2.1Z0941702D-hmlovka rs - pravá

3.1Z0807367C9B9 - rám hmlovky ľavý

4.1Z0807368C9B9 - rám hmlovky pravý

5.1Z0853665F9B9 - krytka malá rs lavá

6.1Z0853666F9B9 - krytka malá rs pravá

7.1Z0853677D9B9 - stredová maska rs original

8.701013 - predna maska FL

post-4801-0-11695500-1333362058_thumb.jpgpost-4801-0-01937100-1333362091_thumb.jpg

PS:je to foto z inzerátu,v skutočnosti je bez stredovej mriežky

Upraveno uživatelem Gefro
Odkaz ke komentáři

jde to i jendoduseji, byvali tu na foru dve auta kde majitele rezali jen pod dvetlama a na boku a dali tam kus z predFL narazknu jeden z nich byl coplos a hruhej byl nekde od znojma. Jako ta moje cesta je prilis extremni, pripravis se o moznost mit predni parkovaci asistent, potrebujes dva relativne zdrave narazniky, pokud mas FL drazky ostriku a mlhovek musis je upravovat aby se tam vestli a tusim bys je vlastne mel mit aby jsi tam pak upevnil i ty LED svetla. Jako me to tenkrat prislo i s lakem na 13T nebo 15T coz teda za polovinou prestavby na FL i ASF xenonama

coplosovo tema

p.s. pokud se i pres to do toho rozhodnes pustit zkusim vystrachat fotky, pripadne predam kontakt na firmu co mi to v Brne rezala a svarovala takze s tim borec uz ma zkusenost, mozna by mohl mit i nejakej ten naraznicek

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...