Přejít na obsah

Gefrova "UNITED"

Doporučené příspěvky

Atiku teraz si mi niečo pripomenul...raz mi zavolali kamoši ,že zapadli v dajakej diere aby som pre nich došiel...samozrejme sobota večer,spitý jak rusi a urobili mi z auta tureckú izbu,v každom rohu šabľa :D :D ,to bola hrôza...takže všeličo sa dá robit v aute :pivo:

to Gracho : zajtra smer Prievidza,ked bude čas tak možme dat stretko ;)

Odkaz ke komentáři

s těma kolama je to pěkný :)

jinak stadion MU je moc pěknej :) ve 14 když jsem tam byl s fotbalem tak jsme tam byli na prohlídce celýho stadionu a jako luxus :) a

Liverpool to samý :) a dokonce jsme si tam vyzkoušely nástup když nastupuje MU a pustila nám k tomu i ty znělky :) neuvěřitelný zážitek :)

Odkaz ke komentáři

jedna hliadka ano,tí boli v pohode,pokecali sme o aute,o United ,kolesá sa im páčili no pohodička...no a tí ďalší,škoda reči,doležití ,nepríjemní a arogantní :wallbash: a to som mal v aute 3-ročnú dcéru

Upraveno uživatelem Gefro
Odkaz ke komentáři

v pohode mal som trosku nabite dni v praci tak nebolo kedy ale mozme sa dohodnut teraz po velkej noci mam nocne tak kedy kolvek mozes prist za den je to hotove. treba sledovat ake bude pocasie aby sa dali aj tie listy urobit na dverach.

tu foliu neviem akak to je ale myslim ze moze byt v pohode pise tam ze to je od 3M DI-NOC cize aj kvalita by mohla byt dobra tazko povedat moze to byt prezentovane ako 3M ale nemusi to byt. nic lepsie asi zohnat nezozeniem akurat lacnejsie a to cinu takze kludne to bjednaj len ma tam viac odtienov tak si pozri ktory chces

Odkaz ke komentáři

haha tak to ti nezavidim no ok pozeral som a tazko povedat vies na foto to vsetko vyzera inac uplna tutovka to nebude verim tomu ze odtiem folie netrafis to by si musel zobrat ten potah a prilozit foliu ale tu co si mi poslal link sa mi celkom pozdava ta by mohla byt fajn.

inac ked tak na to pozeram ten potah je dost tmavy takze ani ta 900 a ani 1008 by nemusela byt zla mrkni na to zalezi ci to chces svetle alebo tmave

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...