vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Nějak si nemůžu zvyknout bud neumíš fotit, nebo vyhod foták :D Každopádně čudl je dobrej, už je u mě taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Čočky taky študuji ale asi koukám Gefro jinam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tyhle čočky nosím dobrá kvalita !! Je tam jiná optika pane takže asik máš smůlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Aspoň uvidim i do zatáčky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 to vevca:jj chlape tie fotky su otrasné...nejak sa nezadarilo,ruky sa mi trasú či čo polepším sa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 to je z toho nadšenia,ako vyzerá introš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Jo to bude ono taky bych se u focení klepal..blahem..pak jedině..bůhví co chodí do tý káry dělat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Atiku teraz si mi niečo pripomenul...raz mi zavolali kamoši ,že zapadli v dajakej diere aby som pre nich došiel...samozrejme sobota večer,spitý jak rusi a urobili mi z auta tureckú izbu,v každom rohu šabľa :D :D ,to bola hrôza...takže všeličo sa dá robit v aute to Gracho : zajtra smer Prievidza,ked bude čas tak možme dat stretko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 s těma kolama je to pěkný :) jinak stadion MU je moc pěknej :) ve 14 když jsem tam byl s fotbalem tak jsme tam byli na prohlídce celýho stadionu a jako luxus :) a Liverpool to samý :) a dokonce jsme si tam vyzkoušely nástup když nastupuje MU a pustila nám k tomu i ty znělky :) neuvěřitelný zážitek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Dik za pochvalu ;) ...je to paráda s tými štadiónmi,celkom iná káva ako u nás a vôbec všetko okolo futbalu je niekde úplne inde a poriadne ďaleko takže ďalší futbalista? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 hraju už pouze futsal :) fotbal už ne :) koleno a kotník po operaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 jak pouze...futsal je riadna drina,viac sa namakáš jak pri fotbale...s tými zraneniami dost riskuješ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 kotník je uplne v pohode akorat koleno obcas zlobi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 dnes cesta do Prievidze...152 km a dva krát cestná kontrola,chvalabohu bez pokuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 asi byli fanoušci MU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 (upraveno) jedna hliadka ano,tí boli v pohode,pokecali sme o aute,o United ,kolesá sa im páčili no pohodička...no a tí ďalší,škoda reči,doležití ,nepríjemní a arogantní a to som mal v aute 3-ročnú dcéru Upraveno Duben 8, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Cus Gefro no co ako sa tym interierom ?? kedy sa zastavis ?? tu foliu si zozenies alebo ti ju mam ja pozriet ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 (upraveno) mne je to jedno kedy,už som myslel že sa neozveš...niečo som našiel pozri na to a povedz či mám objednat alebo vieš lepšiu zohnat ty ;) http://www.ideo.sk/sk/3M-Obchod/3M-Folie-a-prislusenstvo/DI-NOC-dekoracie-povrchov/Jednofarebne-vzory/PS-910.alej sorry,zle som skopíroval odkaz ;) Upraveno Duben 8, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 v pohode mal som trosku nabite dni v praci tak nebolo kedy ale mozme sa dohodnut teraz po velkej noci mam nocne tak kedy kolvek mozes prist za den je to hotove. treba sledovat ake bude pocasie aby sa dali aj tie listy urobit na dverach. tu foliu neviem akak to je ale myslim ze moze byt v pohode pise tam ze to je od 3M DI-NOC cize aj kvalita by mohla byt dobra tazko povedat moze to byt prezentovane ako 3M ale nemusi to byt. nic lepsie asi zohnat nezozeniem akurat lacnejsie a to cinu takze kludne to bjednaj len ma tam viac odtienov tak si pozri ktory chces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 presne ako vravíš Juraj,ten odtien by som chcel trafit aspon približne...teraz niekedy v buducom tyzdni mi prídu potahy,tak by som počkal a podla nich vybral foliu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 ok v pohode tak si to sparuj a daj vediet ked budes mat foliu tak sa dohodneme a zastavis sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Fajn Juro...hodim Ti link na potahy,mrkni na to a porad ktory z tych odtienov folie je najbližšie :) http://www.autopotahy.sk/eshop/classic/ultimate-red/ultimate-red-496.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) Já myslel že to ladíš pouze jako fanoušek..a ono to bude klubové auto.. Upraveno Duben 9, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Ťažko povedať čo to bude :D ,ale bude to originál,aspon dúfam Atiku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tak origo věřím že to je už nyní..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Kurňajz,od rána som sa nezastavil...nie je sranda mať dcéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 haha tak to ti nezavidim no ok pozeral som a tazko povedat vies na foto to vsetko vyzera inac uplna tutovka to nebude verim tomu ze odtiem folie netrafis to by si musel zobrat ten potah a prilozit foliu ale tu co si mi poslal link sa mi celkom pozdava ta by mohla byt fajn. inac ked tak na to pozeram ten potah je dost tmavy takze ani ta 900 a ani 1008 by nemusela byt zla mrkni na to zalezi ci to chces svetle alebo tmave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 však práve ten odtien červenej na potahu sa zdá tmavý a velmi to nechcem mat tmavé celkovo...ale zase ani nechcem aby to bolo ako v cirkuse :) potrebujem najst nejaký kompromis,to že to netrafím presne je na tuti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Včera výlet do Bojníc...celkom super,mladá si to užila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 PEKNE fotky... ;) Ksiltovka UNITED, ze ty jsi chtel kluka? Ja chtel kluka (fotbalistu), ale ted by jsem uz NIKDY nemenil, dcera SUPER. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.