Sepulnation Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ahoj, Scout 2.0 FSI, r.v. 2009, předfacelift, 51000 km. Někdy od září, to bylo na autě asi 43000 km, mi začalo při rozjezdu nebo třeba i na dvojku něco vrčet v motoru, na vyšší stupně už spíše nedělá. Občas to dělá i jen při sešlápnutí plynu. Nedělá to pravidelně, někdy 2x denně, někdy vícekrát, pak 2 dny třeba vůbec. Byl jsem s tím v servisu, ale tam mi řekli, že pokud to neslyší, tak to nemohou řešit, proto se odkazuji na vás, jestli by někdo nepomohl identifikovat, co to je, abych mohl jít do servisu na jistotu. Na výkon či funkčnost to nemá vliv, ale chci to vyřešit dokud mám auto v záruce. Nejlépe to poznáte z videí, která jsem nahrál na youtube! :-) Nahrávka vrčení z interiéru ( zvuk je slyšet pouze prvních 10 sekund): Nahrávka vrčení z venku (poměrně dobře slyšitelné): Moc děkuji za pomoc. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Zkus auto rozjet tak na 180-190 a sundat nohu z plynu. Melo by se po chvili objevit takovy cuknuti, pocitove razantni snizeni rychlosti (i kdyz to tak neni) a tenhle zvuk. Netusim co to je ale asi nejaka klapka/cidlo nebo podobna kktina. Mozna to s tim nesouvisi ale tenhle zvuk znam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Oká, já to zkusím. V nízkých rychlostech se ti to neděje jako mě, jo? :-) Čekal jsem, že tento zvuk bude mnohem více známější, a že všichni hned budou vědět oč se jedná.... :-( Zkus auto rozjet tak na 180-190 a sundat nohu z plynu. Melo by se po chvili objevit takovy cuknuti, pocitove razantni snizeni rychlosti (i kdyz to tak neni) a tenhle zvuk. Netusim co to je ale asi nejaka klapka/cidlo nebo podobna kktina. Mozna to s tim nesouvisi ale tenhle zvuk znam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 v zime v lete, studeny, teply auto nic. Po nastartovani studenyho auta chvili hrubsi chod. Ale tenhle pazvuk jen jak jsem popsal. Prisuzoval jsem to haldexu/prevodovce, ale to co pises ty mi to vyvraci :D.. to vyresime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 No já to těmhle komponentám přisuzuju pořád. Ale nevím no.... jsem lajk! Mám rok nebo 9000 km na to, abych na to přišel.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Přišli jste na něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nerOll Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Ahojte mam presne tento isty problem viete co tomu bolo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.