Konny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Zdravím, už delší dobu mi při přejezdu nerovností klepe v kufru. Zjistil jsem že to dělají 5. dveře a myslím si, že bouchají v zámku (když za ně zatahám, tak mají vůli v zámku a klepou, tak si myslím, že to bude ten problém) a tak se chci zeptat, jestli jdou nějak seřídit aby nebouchaly v tom zámku? Díky za odpovědi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 JJ daj sundej ten plastík co je v kufru a máš tam torxy a ty povol a seřiď podle libosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Díky za odpověď, že mě to taky nenapadlo... Myslel jsem, že je to složitější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 To same se mne stava ale kdyz nezavru kufr poradne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Skus vymedzit volu 5.dveri-kufra vytocenim dorazou. Su na zadnej kapote po otvoreni je ich vidiet. Ak nepomoze tak nastavit zamok co mas pod plastom v kufri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 to PROCHY603: ty dorazy jsou to co je na fotce označeno šipkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.