princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Tusim ze jen pro VW skoda to nema,uz se to tu resilo jen posledni model pro VW to ma ale skoda ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Chlapi , už jste to nějak vychytali s tím výběrem kamery ? Myslím s těmi typy kamer CCD ....atd., ..LUXů asi teda nejlíp těch 0,1 ? Na Columbusu s ní máte někdo zkušenost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Osobne keby som mal colubusa dam origo kameru z vw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Já taky :D , ale cena té kamery se vším co je ještě kolem toho je ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slk Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Zdravim vsetkych. mam namontovanu origo VW kameru pripojenu ku Columbusu. Pri zaradeni spiatocky sa ale najskor zobrazi OPS (cuvacie senzory) a az po prepnuti na obrazovke Columbusu sa prepne na obraz z kamery. Ako to spravne nakodovat, aby to pri zaradeni spiatocky hned preplo na obraz z kamery. RJ parkovakov je 5J0 919 475 A. Vopred vdaka za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 nejsem si na 100% jistej, ale myslím si, že je potřeba jiná jednotka, tuším na konci E, ale možná je to jen v kodování kolumba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Abych k origo columbu napojil park kameru tak potrebuji tento adapter na COLUMBA?Diky za info http://www.ahifi.cz/video-adapter-pro-park-kameru-vw-rns510-skoda-columbus.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 na neorigo ano, origo už má všechno v sobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) dekuji pane ;-) jdu taky do origo :-D mam tu cinu kamerku za 600kc s aukra takze potrebuji ten adapter,tos psal ke kamere jestli origo nebo ne,chapu to spravne? Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Princes tak nakoniec to bude colombo?cina padla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 asi ano :-( sice me bude nejvic stvat prehravani filmu a BT,handsfre,ze dokoupit to je ranec a to same TV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Ako to myslis s tym prehravanim filmov?neprehra to vsetko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 do ciny dam filmy jakekoliv aj videoklipy na flesku nebo sd kartu a jedeto,kdezto u columba musim jen na dvd cd a jeste to nejak prevest aby to jelo a hlavne musim mit plno cd kdezto tak jsem narval flesku 32gb filmama a mel jsem to na celej mesic :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No to je pravda.Uz si zohnal colomba za neaku dobru cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 jeste ne ale chci ledkovej par jich je na netu kolem 9tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest soucis Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Zdravim, zapojil jsem kameru misto osvětlení SPZ a bez nastartovaní běžela normalně ale když jsem nastartovat, tak se ztracel obraz a po dalším otočení klíčku se nezobrazil obraz vůbec. Myslíte že kamera odešla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest piter Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 zdravim ta . ja by som chcel poradit..cital som ze si tu par ludom poradil co sa tyka kamery.ja som to zapojil ,najprv na spiatocnu ziarovku a pri nastartovani mi tam behali pasy cez obrazovku.potom som cital dalej a docital som sa ze niektori to tu napajali na priamy prud do radia...(co je podla mna blbost pretoze ta kamera je pod stalim napetim ,cize je v prevadzke aj ked je auto odparkovane a zamknute ,a rozdiel je len v tom ze to dotycny nevidi na to radiu.)takze kamera mi isla stale a radio sa vtedy nepreplo z obrazu kamery naspet na radio.. tak som cital dalej a docital som sa ze si poradil niekomu za sa to da napojit cez nejaky odpor ,alebo kondenzator? uz neviem presne oco islo.a chcel by som radu od teba ci tam ide odpor ak ano ake hodnoty a este ci je to zapajane seriovo alebo paralelne. zatial ti pekne dakujem za tvoju odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Soucis- obraz ti skace kdyz nastarujes proto,protoze tam nemas namontovanej jakoby odpor,odbouras to tim ze tam napojis treba zarovicku ktera slozi jako odpor a tim se snizi napeti a nebude tak skakat obraz nejlepe ledku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goose Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Muzes prosim nam bezvercum vysvetlit jak jakoby odpor, treba zarovicka, nejlepe ledka snizi napeti ktere je spinane kvuli detekci poruchy a tim padem mu eliminuje skakani obrazu? Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 melo by to taky byt tak to mam ja,bez te zarovicky obraz skakal kdyz jsem nastartoval motor,s zarovicku uz jsou jen mensi prouzky ale jde to ale tady to resil nekdo i jinak tak snad poradi lepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Niekto to tu pisal.Napojit z radia cez relatko ktore ti zopne pri zaradeni spiatocky a mas klud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snilo Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Caute borci, mal by som otazku na tych z vas, co maju namontovanu origo VW kameru spolu s colombusom. Aj vam v tomto pocasi obraz uplne zcerna? Myslel som ze je to tym ze, auto stalo dlho na slnku, ale dnes pri cuvani z garaze, obraz uplne cisty, jakmile som vysiel na slnko, tak obraz zcernal. Mam taky pocit ze zaciatkom leta mi to tak nerobilo, teda ten obraz nebol az taky nerozpoznatelny. V zime som s tym nemal najmensi problem. Neviem ci je to tym ze doslo k prehriatu kamery (lebo auto parkovalo cca mesiac a pol vonku na slnku), alebo je to vadny kus. Vopred dik za vase postrehy Moj tip k napojeniu kamery- staly prud staci potiahnut od zadneho stieraca, a neje tam potrebny ziadny odpor ani nic podobne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Mě se to dle aktuálních slunečních podmínek samo adjustuje, právě třeba když vyjedu z garáže na slunce nebo zpět. Že by mi obraz někdy zčernal jsem nezpozoroval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snilo Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 prikladam na ukazku fotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snilo Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Vyzera to tak ze to bude chyba zalomeneho kabla. Objednany novy, verim ze to pomoze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fred65 Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Vyzera to tak ze to bude chyba zalomeneho kabla. Objednany novy, verim ze to pomoze. Tak nám pověz jak jsi dopadl s novým kabelem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snilo Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 no tak konecne cez vikend som si nasiel cas a vymenil som ten kabel :) Konecne to funguje tak jak ma. Dnes mi stala octa cely den na slnku, po nastarovani a zaradeni spiatocky obraz pekny cisto viditelny. Takze chyba vymenou video kabla odstranena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Ahoj chlapy, mam jenom dotaz. Kdyz se namontuje origo kamera VW (columba mam) tak sem nekde slysel ze kdyz nemam sparovanej telefon s BT tak je zaseklej maxidot, je to pravda? Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Je to pravda i s párovaným telefonem u kamery s jednotkou. Jednotka z Tiguana se musí upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Ale pry to dela jen ta kamera s trajektorii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.