dj_Paul Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 (upraveno) Zdravím. Taky se pochlubím. Mám ji od září 2011. L&K TDI 81kW Combi,RV99 Podle tachometru 198tkm,skutečnost tak +100. Dodělal jsem originál trippling. Zatím jen oprava brzd na zadní nápravě. Teď přes víkend jsem změnil podsvícení na kombinaci bílo-červené Budíky: Climatronic: středovej panel: Ovladač oken: Oladač světel - speciální kapitola: u tohoto ovladače jsem dělal úpravu: v originále to funguje tak, že po zapnutí zadní mlhovky zhasne ledka podsvícení a rožne se ledka signalizující zapnutou mlhovku.Zabraňuje se tak míchání barev.Tuto funkci jsem přenesl i na doplněnou ledku pro signalizaci přední mlhovky.Tato úprava obnáší odstranění jedné SMD propojky a doplnění 2 odporů a jednoho NPN tranzistoru.Já v šupláku našel BC556B.Originál je BC807-40.Tady ale vyhoví jakýkoliv univerzální PNP tranzistor. Ostatní ovladače: Ovladač střešního okna mě docela potrápil.V tomto ovladači jsou ledky připojené paralelně k tlačítku otevření okna.Jsou tam 3 ledky.Odpor už nevím jaký tam byl,ale ledky nesvítily.Spočítal jsem odpor pro proud 15mA a narval jej tam.Nasadil do auta,vyzkoušel a šel spát.Ráno jsme měli někam jet,chcalo a sněžilo v jednom.Naskládali jsme se do auta, já nastartoval a vyjeli jsme.Ani ne po sto metrech se okno otevřelo.Nejlepší na tom bylo,že okno nešlo zavřít.Utrhnul jsem tedy ze stropu ovladač a odpojil jej.Okno šlo tedy zavřít jen klíčem.Zastavit,zamknout a podržet klíč v zámku.Okno se zavřelo a mohlo se jet dál.Šlo o to že po nastartování motoru se zvedlo napětí,tím proud ledkama nad 18mA a to řídící jednotka vyhodnotila jako stisk tlačítka. Ještě mě čeká rádio.To bude teprve je.bačka.Pro porovnání velikost ledky do rádia,Ta obrovská je PLCC2 do auta: Tak zatím asi tak Ještě sem dodám fotky auta,ty ještě nemám. Upraveno Září 7, 2012 uživatelem dj_Paul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 ahoj vitam te tady podsviceni ale chce to jeste fotky auta jinak at octa slouzi dlouho a bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Wítej pěkné podsvícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Vítej mezi námi ... pěkný výběr vozu,přeju hodně pohodových kilometrů To podsvícení...jedním slovem bombáááááááá To jsi si dělal sám? Není tajný na kolik vyjde takhle komplet předělávka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Dělal jsem to sám,elektronika je mým koníčkem. Cenově ta úprava vyjde cca na 1000kč. Dám sem potom podrobný rozpis maeriálu,včetně typů LEDek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Dělal jsem to sám,elektronika je mým koníčkem. Cenově ta úprava vyjde cca na 1000kč. Dám sem potom podrobný rozpis maeriálu,včetně typů LEDek Hele tak to je luxus cena, a nechtěl by jsi to udělat i dalšímu? Kolik by jsi chtěl za práci? Odkud jsi? Kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 A co kdyby si to udělal dvěma členům?? :lool: Vypadá to fakt mooc pěkně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 To by nebyl problém.Jsem z Prostějovska - Laškov Museli by jste mi napsat,co a jakou barvou podsvítit. Musím ledky objednat,někdy ale nejsou skladem,musí se čekat. Přijatelná je pro mě jen sobota,přes týden jsem mimo a v neděli chci mít klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Dojet někam to není problém, a na prostějovsku v Přemyslovicích mám příbuzné, ke kterým jezdíme, takže by se to dalo domluvit. Chěl jsem se zeptat, nevíš jestli se dá změnit i podsvit maxidotu? Mě ta křiklavá oranžáda už nebaví, vůbec tam totiž nezapadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 (upraveno) Dojet někam to není problém, a na prostějovsku v Přemyslovicích mám příbuzné, ke kterým jezdíme, takže by se to dalo domluvit. Chěl jsem se zeptat, nevíš jestli se dá změnit i podsvit maxidotu? Mě ta křiklavá oranžáda už nebaví, vůbec tam totiž nezapadá dj paul:vitej, pekna prace aspon kluci budou chodit k tobe delat podsvit :) surfman: maxi-dot se da podsvitit na cerveno jak mam VW auta ale musi se tam zmenit i folie Upraveno Březen 4, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 No vidíš.do Přemek chodíme s malou pěšky kolem potoka. Maxidot je taky jen LCD display s podsvitem.Pokud nemá na sobě nalepenou barevnou fólii tak by to mělo v pohodě jít. surfman: maxi-dot se da podsvitit na cerveno jak mam VW auta ale musi se tam zmenit i folie Nemáš fotku jak to tam vypadá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Taky tě tady vítám moc pěkná práce asi se u tebe taky brzo objednám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 (upraveno) No vidíš.do Přemek chodíme s malou pěšky kolem potoka. Maxidot je taky jen LCD display s podsvitem.Pokud nemá na sobě nalepenou barevnou fólii tak by to mělo v pohodě jít. Nemáš fotku jak to tam vypadá? Právě že nevím jak je to u OI. Ale Libor v předchozím příspěvku píše, že to asi nejde. Mě se ta oranžová barva nelíbí, prostě moc kontrastuje s tou klidnou zelenou. Upraveno Březen 4, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 tady, jinak jde zmenit jeste modro bily osobne se mi libi nejvic cerveny a budu ho nechavat taky predelavat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 tak ještě fotky z venku.Až to umeju,tak jich bude víc,Teď to nemá smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Vítej mezi náma, octule je moc pěkná a ten interiér nemá chybu, hlavně to podsvícení a co se týká možnosti úpravy podsvícení, tak se taky hlásím do fronty případných žadatelů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 (upraveno) Dávám sem ještě seznam diod: Led.xls Jěště k podsvícení ovladače výhřevu sedaček.Nepoužil jsem jednu diodu pr.5mm tak jak je uvedeno v odkazu,ale 3ks PLCC2 diod.Dvě bílé na podsvit regulátorů a jednu červenou na podsvit znaku výhřevu.Pokud se diody poslepují k sobě podle přiloženého obrázku,tak se do původního otvoru vejdou přesně a bez vůle.Já to udělal tak,že jsem dvě bílé diody připájel zády k sobě.Potom jsem mezi ně vložil odstřižek elektrikářské pásky a následně připájel třetí (červenou) diodu.Zase podložil páskou.Potom přiletovat vývody a celej tento bastl vykoupal v sekundovém lepidle.Po zaschnutí stačí bastl zasunout do původního otvoru,odkud jsem vytáhl žárovku Pokud by jste někdo měli zájem,tak podsvit udělám za 500kč + cena materiálu. Upraveno Březen 7, 2012 uživatelem dj_Paul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tak dnes jsem jěště dodělal to rádio.Výsledek je myslím dobrej.Začínám ten interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Taky te tady vitam a preji mnoho zdaru u dalsich uprav ten podsvit supr Vyskov neni od Prostejova daleko takze jak nastane ta prava chvile na predelani tak te budu kontaktovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Vítám a přeji hodně šťastných km bez nehody:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 tak to teda ano! mas to super! velmi sa mi to paci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 koukám že na jedné fotce svítí taky míň stav paliva a teplota... nevíš čím to? Mám ten samý problém. Ne že by to vadilo ... :D jinak dík za rady, jdu omrknout i pěknou tabulku. Dělal jsem to nakonec taky kopytem, akorát jsem si sehnal měděný knotek na odstranění cínu, který jsem pak nanášel nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Září 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2012 to dělá špatná poloha ledky,já mám ještě tu verzi,kde je jak pro rafičku tak pro stupnici jeden podsvit.Svítím diodou na tu šikmou přepážku,kterou jsem polepil alobalem.Chystám se to upravit,ale času je veeelmi málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Ahoj, Musím uznat že interiér je teď uplně jiná liga. Prostě super. A cena, ta je ještě lepší.Pochopil jsem dobře, že předělání trvá jeden den? S pozdravem Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igxko Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 ja sa do elektriky vobec nevyznam,nechce mi to niekto spravit na bielo s modrou kobinaciou?zaplatiiiim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 to by udělala i cvičená opice .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.