Přejít na obsah

Stóči Rychlý Stěhovák

Doporučené příspěvky

Tak bych se Vám taky rád představil:)

Je to Octavia RS Combi 2.0 TSI DSG, r.v.2009. Momentálně najeto 50 tis. Koupeno jako roční manažerský vůz ze škodovky. Auto je až na šíbr asi komplet. Kůže, navigace, přípojka na iPod, changer, přední senzory, bezpečnostní skla, vyhřívaná zadní sedadla, mezipodlaha v kufru atd atd. Zatím jediné co jsem s autem udělal tak jsou černá zrcátka, černá originální 18" palcová kola, zamykání zpátečky a fólie. V plánu je toho dost - sportovní podvozek, nějaká úprava motoru... Tak uvidíme jak to půjde.... :)

post-19188-0-01433500-1330955841_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky moc!!! Přeci jenom ale chodím do školy, tak není úplně easy si na takový věci vydělat. Auto jsem spíše dostal, můj příspěvek byl vcelku zanedbatelnej :D, tak ta snaha byla. Dneska mi přišla K&N vložka do filtrboxu, žádnou výraznou změnu jsem nepocítil, ale tak ani jsem s tím nepočítal:) Je to spíš pro pocit. Každopádně ten origo filtr nešel pomalu ani profouknou a to je úplně nový (500km), takže o nějaké zasranosti nemůže být řeč. Když jsem byl u toho, tak jsem motor rovnou umyl :)

post-19188-0-52452000-1330962151_thumb.jpg post-19188-0-71807100-1330962164_thumb.jpg

Jinak ke kolům ještě.. Mám menší dilema. CJoctavian mi udělal photoshop, tak když mi k tomu řeknete svůj názor budu rád :)

post-19188-0-93393500-1330962312_thumb.jpg

tyto disky mám už doma, ale mám možnost je vyměnit za ten druhý design, tak mám trošku brouka v hlavě :wallbash:

post-19188-0-61710800-1330962363_thumb.jpg

???

Každopádně děkuji CJoctavianovi poděkovat za snahu :)

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec ty první zástaly doma:) Přemejšlím, že bych je dnes nandal :D KDyby náhodou, do škoaly pojedu busem.. :lol:

Jinak Vašku jedno kolo stále 6044 Kč. :) Taky jsem původně myslel, že 25k je za disk jeden, pak jsem to nějak neřešil a nakonec se na jejich stránkách objevilo že jeden disk stojí 6k. Tak bylo vybráno :) Jeden disk má bez pneu 10kg, což je dorbý si myslím na 19"....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...