mstoces Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Tak bych se Vám taky rád představil:) Je to Octavia RS Combi 2.0 TSI DSG, r.v.2009. Momentálně najeto 50 tis. Koupeno jako roční manažerský vůz ze škodovky. Auto je až na šíbr asi komplet. Kůže, navigace, přípojka na iPod, changer, přední senzory, bezpečnostní skla, vyhřívaná zadní sedadla, mezipodlaha v kufru atd atd. Zatím jediné co jsem s autem udělal tak jsou černá zrcátka, černá originální 18" palcová kola, zamykání zpátečky a fólie. V plánu je toho dost - sportovní podvozek, nějaká úprava motoru... Tak uvidíme jak to půjde.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 mas to hezky covece uz jsem na to koukal na skodahomu a jsem zvedavej jak to bude vypadat na tech alu od BT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Brutalni kamarade!!Dalsi foto jde,luxusni fakt,drzim palce s upravama motor musi byt k sezrani Tak at slouzi a dela jen samou radost!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Díky moc!!! Přeci jenom ale chodím do školy, tak není úplně easy si na takový věci vydělat. Auto jsem spíše dostal, můj příspěvek byl vcelku zanedbatelnej :D, tak ta snaha byla. Dneska mi přišla K&N vložka do filtrboxu, žádnou výraznou změnu jsem nepocítil, ale tak ani jsem s tím nepočítal:) Je to spíš pro pocit. Každopádně ten origo filtr nešel pomalu ani profouknou a to je úplně nový (500km), takže o nějaké zasranosti nemůže být řeč. Když jsem byl u toho, tak jsem motor rovnou umyl :) Jinak ke kolům ještě.. Mám menší dilema. CJoctavian mi udělal photoshop, tak když mi k tomu řeknete svůj názor budu rád :) tyto disky mám už doma, ale mám možnost je vyměnit za ten druhý design, tak mám trošku brouka v hlavě ??? Každopádně děkuji CJoctavianovi poděkovat za snahu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 taky mam KN filtr ja pocitil ze mi to jde lepe do otacek a nemusim vyhzovat kazdy rok 500kc za novej filtr a jen ho umyju Jinac ty kola jsou paradni!!Nevim ktere bych zvolil Benet ma kovane kola,tam pracuje bratranec takze za me bych si vzal od Benetu nez origo skoda! kola 19tky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 sakra takovyhle auto bych taky chtel dostat kde studujes primo ve skodovce? jinak za me ty druhy alu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 ty druhy taky nejsou spatny porad nad tim premyslim,nechcez zvolit jine kola od Benetu nez ty co mas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Rozhodně ty první... ty druhý jsou nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Za mě benet jinak pěkný moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Benet jsou oboje dvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Presne tak kluci jedine Benet,skoda je skoda nic moc design nektre no,za me bych volil neorigo skoda a BENET je trida! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 pěkná okta ty první kola se mi líbí taky víc ;) a kde studuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Aha tak v tom případě ty první ty bych bral okamžitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Za mě ty druhé kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Díky kluci. Za názory!!! Oboje jsou Benet a oboje 19". Jinak chodím na práva na UK a na VŠE. Takže na brigády moc času není :D :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tak já bych bral ty horní kola..bez nějakého váhání.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak jak ses rozhodl?? Vsechny od Benetu jsou pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Co tě stálo jedno kolo? Co jsem ted koukal do ceníku tak 6tis? Co jsem měl starý ceník tak tam byla cena 25K..a to bylo zřejmě za sadu, co jsem myslel že je za kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Nevim jestli se ptas me ale je to komplikovane,kdybys mi napsal jake kolo chces muzu ho mit o cca 2tis levneji, myslim kus ale vzhledem k tomu ze bych musel jet na Slovensko pro to a pak ti je dovezt nebo ti je poslat tak to nedelam :( ale rad bych pomohl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tak nakonec ty první zástaly doma:) Přemejšlím, že bych je dnes nandal :D KDyby náhodou, do škoaly pojedu busem.. Jinak Vašku jedno kolo stále 6044 Kč. :) Taky jsem původně myslel, že 25k je za disk jeden, pak jsem to nějak neřešil a nakonec se na jejich stránkách objevilo že jeden disk stojí 6k. Tak bylo vybráno :) Jeden disk má bez pneu 10kg, což je dorbý si myslím na 19".... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Takze si nakonec koupil ty prvni jo??Parada!Tak at delaj radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 10kg? Tak to je hodně super... sakra lákaj mě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 jo Benet je Benet! brutalni jejich auta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tak hezký maj kola a designový věci, jinak performance je spíš výsměch... S pneu jsem je nevážil, ale bez pneu má disk 10kg no... Jsou super!!! :palec: Jinak dnešní voskování disků:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Me se libi vsechno od Benetu!Doplnky i cele auta,lepsi teda nez milotec!Kola jsou brutalni a hlevne jsou kovana! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 sakra ty kola jsou krasny zejtra na to prdim a taky to prezuju kdyztak pojedu taky busem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Díky!! Přesně, autobus to jistí kdyžtak :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 ty voe parada! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.