Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 No tak kola jsou parádní ! Taky o nich uvažuju a jak je to s těma 19" do zápisu velkého technicaku nechci aby mi dělali policajti problémy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 vim ze uz nekdo to ma zapsane..policajti ti problemy delat nebudou kdyz budes mit vporadku gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 No to právě nevím jelikož mě tu u nás staví i kvůli 18" který tam mám ale ty mám v tp takže pohoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 aha nevim..vim ze kdyz mas dobry pneu tak to moc u nas neresi jak velke tam mas kola,Velky technicak sebou nevozis tak jim to je prd platny :D kdyby mi auto jelo a melo vikon tak bych tam dal aj 20tky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Vypadá to na nějhezčí combik na Octaviaclubu! Luxus.Za mě hodně povedené auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Benet toto nema dobre vyriesene - ponukaju k tymto diskom TUV k Audi A4 - a to sa tvaria ako dvorny upravca Skody :o mstoces: vybral si si dobre, ten druhy model diskov je vazne len ako imitacia RS4... Ako si spokojny s 235? Dufam, ze nelutujes? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 mstoces: mas to fakt hezky ty kola jsou proste paradni princes: to si jenom myslis ze kdyz sebou nemas velkej TP ze nevedi jaky alu na tom muzes mit jim staci kdyz se v aute podivaj do pocitace a ses nahranej takze bacha na to !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Romario: ještě uvidíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Barty - ok diky to jsem netusil,vim ze u nas jsou nato v pohode,staci kdyz mas dobry pneu jinak ti to jen pochvali ale diky za upozorneni mstoces - kola jsou paradni fakt! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 A kde je fotka celýho auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Zítra je jdu zapsat, v pondělí jsem to nestihl, tak pak poreferuju, jak to probíhalo. Jinak nakonec jsou to 225/35, založil jsem téma a snad nikdo nebyl pro 235 :D :D Tak většina rozhodla :) Auto jako celek, jsem vyfotil právě teď/Really needs lowering!!! A nakonec jedna "umělecká" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Nadupane!!!Ty mas zlute mlhovky?? vypada to krasne fakt!! Jen tak dal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 jo taky tydle kola jsou opravdu povedené! n1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Bomba..trochu mi to připomíná tu mojí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Díky kluci!! Jj, mlhovky mám cca od podzimu. Přijde mi to takový srandovní s tím, líbí se mi to:) Tvojí Vašku? :D Tvoje je opravdu toršku někde jinde a nemyslím si, že bych to takhle dotáhnul jako ty! Jedině že bych vyhrál ve sportce, ale to bych okamžitě udělal něco takového!! :) a nebo tohle :D Takže to moc asi nehrozí :D Každopádně auto potřebuje dolů :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 no je to moc pěkný, určitě bych šel ještě do podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Podvozek určitě, jen nevím co kde a jak... Líbilo by se mi, kdyby mi něco přelítlo přes nos jako Vaškovi a nebo MichalRS2. :D zánovní, za půlku.... :D Kdyby někdo o něčem věděl, nebo nějaký varianty jak tohle řešit, budu rád za info! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Dokážu ti nabídnout HP Sporting, myslím že asi jedna z nejlepších voleb na naše silnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Tak pak nevim na co čekáš :D http://auto.bazos.cz/inzerat/14022691/sportovni-staviteklny-podvozek-KW-na-golf-V-octavia-II.php I když ten už má všechnu slávu za sebou.. chtělo by to aspon nový přední matky, někdo neměl klíč a ojebal to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Vyzera to velmi dobre So znizenim neprovokujem, lebo moja to bude potrebovat este viac Ako to dopadlo s tym zapisom do TP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Zas v takovým stavu bych asi na auto podvozek dávat nechtěl :/ Kdyby si někde našel něco lepšího :D :D Zapsat jdu až dnes, v pondělí jsem to nestíhal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 To já koupím nový HP až odejdou sériové tlumiče. V tomhle stavu mi ten KW přijde drahý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak jelikož mám auto v lakovně, protože mi někdo odřel před školou celý zadní nárazník, tak teď jezdím tímhle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 vymenil by si? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Joo, to je něco jinýho než octa, na zpracování a celkovým dojmu je vidět že je škodovka podřadná. No a celkově je s kratším autem více svezení než s Octou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 to mozno plati pre G6, ale u G5 som ten dojem nemal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 No právě že mezi O2 a G5 je skok ještě větší než u O2face a G6.. a mám na mysli GTI vs. RS... né klasiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Peknej kombík, moc peknej! Jak pises, jeste to pustit malicko "do kolen" a bude to libovice.. Hele,nevim kolik chces vrazit do podvozku,ale jak ja tak Chjetjov jezdime AP Sportfahrwerke a spokojenost..A je za rozumnou.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 No právě že mezi O2 a G5 je skok ještě větší než u O2face a G6.. a mám na mysli GTI vs. RS... né klasiku :) Tak potom ano, ja som mal kratsiu dobu G5 2,0 TDI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Na tenhel golf má tu kontrolu tlumičů, comfort, normal a sport. Jinak taky dsg. Co se týče svezení, tak je vidět, že prostě to auto má bejt lepší než octávka, taky je menší a velkou výhodu :D vidím v tom, že už v sérii to má laděný výfuk s rezonátorem, takže to člověku nedá jet pomalu nebo někde pořádně nepřidat a tak, když si to pak při přeřazení prdne pěkně. Oproti octě tak jsou lepší sedadla, která navíc se dají dát o dost níž, takže má člověk hned lepší pocit sportovna. Jinak s Octavkou bych to ais neměnil, Mám rád velký auta, ten výkon je zhruba srovnatelnej, ikdyž samozřejmě, že ten výfuk a tyhle věci to hodně posouvají jinam. Ale myslím, že s milltekem a nějakým podvozkem se dostanu na stejnou úroveň, ne-li lepší, s tím, že nbeuud mít problém vzít 4 lidi komfortně třeba na hory, nebo přestěhovat pračku atp... Za golf R bych to asi vyměnil, za GTI ne :) Ty výhody toho nejsou por mě tak markatní, jelikož tak na hraně nejezdím a pořád nějak potřebuju velký kufr a tak... Snažil jsem se to nějak po lopatě vysvětlit. :) Tak snad to pomohlo:) je to každopádně super auto a věřím, že spoustu lidí by radší bralo GTI, už jen proto, že je to ikona... Martyp - díky! No chtěl bych zkusit nějaký svezení s někým. Sehnat nějakej lehce použitej KW nebo H&R tak bych šel asi do toho, jinak uvidím no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.