Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Už to mám odchipované. Mi to spravil ako mi menil to turbo. No a dymil som ako stará tatrovka. Ja som tiež poveal, že chip už nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Už to mám odchipované. Mi to spravil ako mi menil to turbo. No a dymil som ako stará tatrovka. Ja som tiež poveal, že chip už nikdy nie, že nikdy...to by som netvrdil, ale u nejakých odborníkov so slušnými referenciami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Ked bude iny motor ale tento dvojliter urcite nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Neviem či to tu je alebo nie, ale vedeli ste že panil climatroniku zobrazuje aj iné funkcie ako len teplotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Rýchlost a vela funkcii to mám len neviem čo znamenaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 climatroniku ? ty dva male displeje jak se nastavuje teplota ? nemyslis nahodou maxidot ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Nie vcera jak som to mal v servise u kamarata v porche Bratislava tak mi ukazoval jak sa to sa spustit a vypat na panelu climatroniku ti ukazuje rýchlost auto aj vela iných funkcií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 hmmm zajimave, nejaka kombinace tlacitek nebo se to musi pres notas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Jj, taky jsem o tom slyšel u Golfu, tak na Octavce to bude asi stejný ;), ale jak se to aktivuje nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 no docela ma to zajima, ale koukat dolu na climatronic abych videl digitalne rychlost dost nebezpecne, ale zajima me jak to aktivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Neni tam len rýchlost. Je tam vela funkcií ale neviem čo tie funkcie znamenajú. Pofotím to v aute a zajtra to sem dám ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Takže musíš stalčit tlačítko ECON a toho panáčika v pravo hore čo svieti a s tými čo si reguluješ teplotu a rýchlost fúkania potom meniš fumcie. Vypínaš to iba tlačítkom ECON 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Vyzkouším, dík za návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 dal si tu 2× tu istu fotku..co to moze znamenať...odh?? edit: tie "funkcie" maju len informacny charakter alebo sa da hodnota (na fotke je -31.0) menit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 stacit ECON a tlačidlo pre hornu ventilaciu potom nastavit Lavy ovladac na 19. pri 19 je zobrazena rychlost, so stredným ovladacom sa mozno dostat na 19.1 – zobrazuje teplotu chladiacej kvapaliny 19.2 – ukazuje otacky motora 19.3 – otacky kompresora klimatizacie 4 – vonkajsia teplota 4.2 – vnutorna zobrazenie rychlosti – vysvetlenie: 05 1 by bola rychlost 105km/h 20 1 ...... 120 km/h 30 1 ....... 130 kmh Otacky su vyobrazene 2-miestnym cislom, na volnobeh ukazuje 08, co zodpoveda 800 otackam. 12 potom bude 1200 ot/min 15 1500 ot/m 20 2000 ot/m A este nieco: (nasledujuca servisna prehliadka) vypnuty motor, zapalovanie zapnute tlacidlo 0,0 na cca. 2 s zatlacit – najprv zmaže ukazovatel dennych kilometrov, potom prepne na ukazovatel dalsej servis. prehliadky; zatlacit este raz a predosle denne kilometra su spat. - - - - - - - - - - - Trochu som sa pohral s Climatrinic-om a nasiel som zopar servisnych menu. Varujem pred moznymi skodami.... Nemam poruchy, co sa moze stat a ake budu nasledky pouzitia.... Climatronic ma tri otocne ovladace, kt. oznacim Lavy, Stredny, Pravy. Dalej tlacidla vyduchov ventilacie – Vnutorny okruh, Sipka vodorovna, Sipka dohora, Sipka dole; tlacidlo Automatic, tlacidlo ECON. Pravdepodobne mam starsie ovladanie, ziadne pravouhle LED (kt. osobne povazujem za skarede), ale krasne vyhotovenie, pri ktorom pismo meni farbu. Zapalovanie zapnute, motor vypnuty. - synchronna prevadzka na dlhsie (2 s) podrzat zatlacene tlacidlo AUTO pri nastavovani tepoty lavym ovladacom sa meni aj teplota pre pravu cast, takto zostane, pokym nebude vpravo prvykrat nastavovana predvolena teplota - merne jednotky °C/°F: podrzat dlhsie tlacidla AUTO + ECON, kazdym krokom sa menia jednotky teploty - verzia/diagnoza, eventualne zobrazenie chyb (?): zatlacit na dlhsi cas ECON + Vnútorny okruh v lavom displeji sa zobrazi u mna 2C5, v pravom 0Ah (moze byt i 4; nech zije 7-segmentove zobrazenie) pri pouziti Laveho, Stredneho ovladaca, Sipky hore alebo Sipky dole sa zobrazi „iO“, pravdepodobne preto, lebo nie je ziadna chyba/ziadna nie je v pamati - samo-test: stlacit ECON + Sipka vodorovna prevedie sa test displeju a nastavovacich onych... potom sa vsetko vrati spat - dotaz senzorov: ECON + Sipka hore v lavom displejis a zobrazi ciselna hodnota 00.0 (pravdepodobne senzor), v pravom displeji namerana hodnota senzoru lavym ovladacom mozno nastavit „celocislenu“ cast od 0 – 26, strednym desatinne miesto Bolo by pekne, ked sa nam postupne podari ziskat zoznam jednotlivych senzorov. Mozno to i niekde je.... Zacnem senzorami: Senzor 01.0: teplota dvojiteho senzoru v strednom otocnom tlacidle (pod „off“), ukazuje aktualnu teplotu (skusit polozit prst) S. 01.4: svetelny tok/svit v stred. otocnom tlacidle, ukazuje slnecny/svetelny svit; mozno otestovat zakrytim alebo zapnutim vnutorneho osvetlenia) S. 04.0: hodnota senzoru vonkajsej teploty (je zobrazene v MFA) S. 04.2: hodnotra senzoru vnutornej teploty S. 19.0: neupravena tychlost, tzn.bez ....? tacha, presnost (so seriovym obutim) a GPS kontrolou) 1 km/h S. 19.1: teplota chladiacej kvapaliny S. 19.2: otackomer, napr. 22 znamena 2200 ot/min S. 19.3: otackomer kompresoru klimy - Manualne nastavovanie: ECON + Sipka dole Lavym a Strednym ovladacom mozno znovu vybrat nastavovaci clen, toto je zobrazene na lavom displeji, v pravom je pravdepodobne aktualna pozicia nastavovacieho clenu alebo aktualna vyziadana hodnota (?). Pravym ovladacom moze byt nastavena nova vyziadana hodnota. Ak bude teraz stlacene tlacidlo „Sipka hore“, nastavi sa nsatavovaci clen do novej ziadane hodnoty. Ci toto funguje na vsetkych nastavaovacich celnoch a ci tym mozno nieco pokazit tiez neviem. Nastavovaci clen 00.0: nejaka klapka 00.1: hodnota ventilatora FE je stupen 1 (FE, FF, 0, 1, 2, 3, 4) hodnota 4 max otacky 01.2: nejaka nastavovacia hodnota pre klimu, ovplyvnuje aj otacky ventilatora citacia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Chalani. Mám problém. Mal som chipnuté auto. Ale nakolko som menil už 2 turba dal som chip prec. A vtedy to začalo. Nikdo sa mi nevie pripojit na RJ auta. 2.0 TDI 16V BKD. Nakoniec mi zistili, že tam mám software na 2.0 TDI 8V BMM. A dnes som bol v autorizovanom servise a chcel som aby mi nahrali povodný software na 16V verziu. Povedali mi že nakolko auto nie je v zaruke nemožu mi nahrat software lebo boli robené zásahy do RJ a oni si to nezoberu na zodpovednost a to bolo vybavované priamo cez riaditela. Neviete kto by mi mohol nahrat software. Na Slovensku si nedám už ani olej vymenit banda debilov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 nejakej ceskej overenej chip tuner treba mistni tdifun ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 A oni budu mat origo software. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 hadam ze delaji zalohu nez tam davaji upraveny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 citacia Pěkný návod, mě to snad ještě vyžene do garáže :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Jsem to dneska vyzkousel...a je to husteee.. tachac mi promeruje o 4-5km/h , coz jsem myslel, ze to bude mene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Já taky zkoušel, ale musím si s sebou vzít do auta papír, nevím hned co je co :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 som rad ze vam to pomohlo..tiez v tom mam trosku zmetok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jsem to dneska vyzkousel...a je to husteee.. tachac mi promeruje o 4-5km/h , coz jsem myslel, ze to bude mene Taky jsem zkoušel, ale při rychlosti nad 100 km/h už mi ta grafika nějak divně problikávala, tak jsem to radši vypnul, ať se mi to nezblbne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 Za prvé všetkým štastné a veselé v kruhu svojich rodín a za druhé trocha oneskorene ale teraz som nasiel foto toho turba co sa mi prvý krát rozpadlo. Je tam fotené mobilom takže pardon za kvalitu. Ta vrtula vnutri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Chalani mám otázku. Ideme kupovat dvojmotnostný zotrvacnik na to moje nestastne auto. Len sa chcem spýtat na značku. Či mam kupit sachs alebo luk. Alebo to je jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 vypada to ze original je SACHS a necha se sehnat za 8920 Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Lebo mám známeho v elite a ten mi povedal že sachs davali do tých prvých a teraz davaju luk. Tak preto sa pýta lebo ja si tiež myslím že originál je sachs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 ty novejsi jsou 8V, ale pokud pisou ze je urcene pro BKD tak nevim. Drzel bych se originalu, zvlast pokud te nezklamal nejak prilis brzo, jaj mam puvodni a zatim drzi a ma nalitano 150 Tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.