Zilton Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Zdravím,tak po tom co mi bratr auto rozsekal,jsme si sehnal jiné vozítko. Je to Škoda Octavia 1,8 20V 92KW COMBI, rok výroby 1999. Najeto 241 tis. Má vyhřívané sedačky a manuální klimatizaci.Bude potřebovat hodně péče,zatím udělány přední kotouče a čeká mě chladič + ten malý větrák a časem asi startér a koroze 5 dveří Už Hotovo:-spojka-rozvody+ložisko na klice -nový chladič-zadní brzdy + ložiska-trubka odvětrávání olej. filtru-přední brzdy-stěrače z O2-komplet vyčištěný interiér -přední ložíska+čepy+kotouče -přední + zadní tlumiče s uložením -čepy řízení + gumy v ramenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Pěkná octávečka, snad ti tato vydrží dýl než ta předchozí a hlavně ji nepujčuj bráchovi, ať nemusíš shánět další ;) . Jinak ta s motorem 1.8 turbo neklapla? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Pěkná octa no alespoň máš zase co ladit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 A hlavne to nepucuj brachovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Taky te vitam a at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Mno,ta 1,8 Turbo byla v hodne spatnym stavu,svitil imobilizer,neoroginal klice,ks ABS jednotka ,a asi i turbo. Tahle vypada motorove skvele. Byl jsem asi na 15 autech,octavia a passat,vudy zavazne chyby,často škrtící klapka. Jinak díky,a určite ji bratrovi nepujčím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Tak octavia má super spotřebu na to že je to 1,8 92kw. Cesta Praha Zličín - Rakovník se spotřebou 6,1 za tuto cestu. Jízda podle předpisů a prej že tenhle motor žere :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 to musela byt teda nudna jizda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Ani ne :) ale šlo o spotřebu :) a povedlo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Tak to trochu oživíme. Oktě dosloužila spojka tak dostala novou. Jinak zatím vše funguje jak má. A proběhlo čišteni interieru,zatím jen zadek,ale i tak hodně pokladů nalezeno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 týýýýjo, to je důkladná očista. jinak autí vypadá moc pěkně,takže vychytat pár much a bude sloužit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 No už jen předek komplet ven :) Chycené dveře od kufru(koroze) a nějak zlobí startér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Mno tak octavia má už za sebou 250tis km :) a pořád dobře jezdí :)))) ješte doděla zámky :) muzu odemykat pouze dveřmy u řidiče a to s emi nelíbí :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak zámek u spolujzedce hotov a dal jsem i vložku zámku do 5-tých dveří. Ted je na řade motor(teče olej) a nové tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Pekna okta, taky mam tenhle motor sice mam jenom 165t km a sedan ale sem s ni uplne spokojenej a myslim ze ty taky... Tak preju nech te posloucha a at ti vydrzi jeste dlouhou dobu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Pokud to zase nepujčím bratrovi tak slouzit bude. Jezdí jak das a se super spotřebou :)) Jen doladit pár veci :) zítra jede na dílnu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 ......Chceš li se něčeho zbavit,tak to pujč......... pěkný kombíček,super motor(já teda radši ropu),předface ksichtík a jak čtu tak jsi se do toho obul z gruntu,tak mnoho elánu do oprav a úprav,spoustu km bez nehod a ať ti okta dělá jen a jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Za dobré skutky se platí no :)) příšte jede autobusem :D jj,musím do dát do 100%stavu pak začnou upravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Tak octáva dostane kliky v barvě auta :) a konečně kouly do tažneho zařízení :) a ve středu dostane rozvody + teče olej kolem ložiska na klice tak taky oprava :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Tak octavia dostala dnes komplet nové rozvody :) + těsnění na klice :)) Hne dje motor klidnější a jak si hezky přede :) originál rozvody tam byly a najely přez 253tis km .)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 To mi neříkej, že jedny rozvody najely 253tis km? :o Určitě už aspoň jednou musely být měněny, protože to by ty rozvody tolik nevydržely ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Podle mechanika to prý vypada že jsou original z vyroby. Vypada to že na to auto nikdy nikdo nesáhl :)) taky jsem se divil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Já v tom nějaký odborník nejsem, ale myslím že jednou musely být měněny nebo aspoň řemen, protože takový nájezd by ty rozvody opravdu nevydržely, ale jak říkám, nejsem v tom odborník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Taky jsme názoru že aspon řemen byl měnen,ale mechanik řekl že to tak vypada jako originál. Spojka menena ve 248tis+- taky byla origo. Tak nevím no. :) hlavně že ted to jede líp a klidněji a o dost. Už jen tlumiče a časem výfuk :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Jasně důležitý je, že teď si motor jen přede a co se týká té spojky, tak ta většinou vydrží těch 200-250tis km, sám mám na spojku (pořád originál) najeto 218tis a zatím drží, to samé platí o tlumičích a výfuku, vše ještě originál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Ano,já též. Tlumiče ž jsou ko(předni) zadni jeste jakž takž :D Postupně to dám dohromady,myslím že mě určo čeká ješte nejake prekvapení :D po nedeli musím na STK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Mám takový dotaz,myslíte že je autíčko prodejné? pokud ano,za jakou cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Tak trochu očisti. čekal jsme že auto vyschne,ale moc se nedařilo,tak koberec musel ven. Bohužel je asi ko zadní pravý zámek,nereaguje na centrál. Jinak octavia má vnější kliky v laku a předni stěrače z O2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Tak menší aktualizace. Octavia dostala zadní nové brzdy,komplet vyčištěný interiér :) A zvažuji zda tam dát LPG a nebo nedávat a koupit časem O2 v naftě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Tak mě čekají ložiska + čepy na přední nápravě. Už jsou docela hodně slyšet. Hold zase investice do auta :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.