klecka Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Zdravim, koupil jsem OII 2008 tak zjišťuji co a jak se má a hlavní problém je když chcípnu motor tak se ozve jako zahučení a neudělá to zas vždycky jen když je motor ohřáty a jde to jako zezadu od motoru z takové krabičky ale nejsem si úplně jist. Tak děkuji za rady a nápady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 taky se mi to stava mam o2 2005 nekdy to udela nekdy ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 nikdo nevi? to nam dela jen dvoum lidem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Zkontrolovat funkci skrtici klapky. Nevim jak je to presne u tohoto motoru, ale u starsich 1.9TDI (66,81kw) prave tohle to dela lidem, kteri vyhodi z motoru cely egr ventil jehoz soucasti je skrtici klapka ktera ma prave na starosti hladky dobeh motoru pri vypnuti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 OII by mela spatnou funkci klapky signalizovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 nic nesignalizuje...a jak rikam nekdy to udela a nekdy ne...nevim jestli se mam zacit obavat nebo to neresit asi pred mesicem sjem byl na diagnostice a nic to neukazalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
klecka Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 trochu jsem se v tom vrtal,žádnou chybu to nesignalizuje a nevím jestli to něčemu pomůže ale když se přidrží ta hadička co vede od vzduch.filtru tak to nedělá (ale asi jenom tím že to nemá přívod vzduchu) jinak EGR tam je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 zkusit dát jiný ventilový blok na podtlaky, resp si ho zatím půjčit z auta, kde to nedělá a zjistit to. Nový stojí docela dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 jde ti to do brzdového pedálu? mám to samé....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Me to dela taky, kdyz jsem auto koupil tak jsem se toho lek , ze jsem naletel ,ale pak mi v servisu rekli ze je to normalni,tak to neresim a uz jsou to dva roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.