Přejít na obsah

Parkování v obchodním domu (OC) – Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Doporučené příspěvky

Pro mě je nakupování stres, davy lidí. Když nemají, co chci, rychle vypadnu. Není úplně z čeho vybírat. Co se týče pánských košil a formálního oblečení, tam to tolik nepodléhá módě. Ale sháněla jsem kozačky a za celou sezónu jsem nekoupila. Přitom nejsem až tak náročná, barva černá, kožené, na normálním podpatku. Ale se svojí špičatou nohou těžko koupím kachní boty (na konci jakoby useknuté), když jsou zrovna v módě, stejně tak se mi nelíbí ten country styl, co tak frčí nebo "důchodky" ... vážně nevím, kde se ta hrůza v čr vzala :blink: . Proto nejradši nakupuju po netu, největší výběr, žádné stresy, klídeček. Největší problém je se spodním prádlem, to je potřeba zkoušet, ale stejně v čr neexistuje moje mezivelikost :wallbash: .

Tak jsem si zase postěžovala na nakupování a už mlčím. :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Urcite se plati za parkovani v Palladiu v Praze, mam pocit, ze dokonce 70 Kc/hodina. Ale tam je to tim, ze je to centrum...

S placenym parkovanim primo u sjezdovek jsem se mimo CR taky nesetkal, ale par stredisek, kde musis povinne na cely tyden strcit auto na placeny parkoviste, existuje. Vetsinou kolem 80 ecek na tyden... Ale je tam mraky sluzeb okolo, ktery jsou zdarma, treba prave skibusy i mezi vice strediskama v okoli zadarmiko a podobne...

Odkaz ke komentáři

Tak to ses moc nepredvedl, ja si chodim pro kosile jednou tak drahy. :) Co tam mame dal?

no dobrý, tak máte drahé košile, určitě se vám o to lépe spí

hele Houmine, ale já co pamatuju, tak ve Vídni se taky platí za parkování všude, že je to tak? Myslím tím u nákuoních center a sportovních stadionů či u Pratru a nebo se něco změnilo?

Odkaz ke komentáři

Palo, nejde o to mít drahou košili, ale o to mít co nejlevnější, ale hezkou a která po dvou vypráních/oblečení nebude vypadat jak kus hadru. Jenže koupit pořádnou košili, tak to chce opravdu nešetřit. Já jsem na košile trošku ulítlý, mám jich skoro 60ks :D Ale nějaký budu vyřazovat. Něco jsem už vyhodil loni, ale je mi to vždycky líto vyhodit, když by se to ještě asi dalo nosit, ale už je to buď na mně menší nebo už nejsou úplně "svěží". Hádej jakou má žena radost to žehlit, když mám spotřebu téměř co den to košile. A když to není košile, tak alespoň tričko, ale to se snad žehlí lépe :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

promiň Tome, ale já mám také spotřebu co den to triko či košile, nedovedu si představit, že bych někomu někde smrděl nehledě na to, že jsem celkem dobré čuně, které vždy nový hadřík na sobě ihned nějak zašpiním či něčím potřísním a podobně

a to se denně dvakrát až 5 krát sprchuju, nesnesl bych, abych lidem smrděl

ale to jsme trochu OT

Odkaz ke komentáři

opet se mi libi ze vime za kolik mas tome kosile a kolik sis jich koupil

takze si tam nechal desitku a 100vka te zabije :)

nj klasika

mel sis to precist, to je proste tvuj problem a jestli se ti to nelibi tak tam jed mestkou dopravou asi, nebo pesky.

neni to asi prijemne platit za parkoviste kdyz si jedes nekam nakoupit, ale kdyz to tam takhle maji tak s tim asi nic neudela a muzes si tady z principu utratit za naftu 150 tam a 150 zpatky do toho 100km vzdalenyho obchodu :D

ja si klepu na hlavu co se tady dokaze obcas objevit, vsichni voe utracej tisicovky za picoviny (tim nemyslim kosile) ale pak jim prijde kvalitni jogurt za 15kc drahej a mineralka v petu za 15 kc taky...

by bylo dobry kdby se velka skupina lidi v tyhle zemi probudila

Odkaz ke komentáři

Palo, nejde o to mít drahou košili, ale o to mít co nejlevnější, ale hezkou a která po dvou vypráních/oblečení nebude vypadat jak kus hadru. Jenže koupit pořádnou košili, tak to chce opravdu nešetřit. Já jsem na košile trošku ulítlý, mám jich skoro 60ks :D Ale nějaký budu vyřazovat. Něco jsem už vyhodil loni, ale je mi to vždycky líto vyhodit, když by se to ještě asi dalo nosit, ale už je to buď na mně menší nebo už nejsou úplně "svěží". Hádej jakou má žena radost to žehlit, když mám spotřebu téměř co den to košile. A když to není košile, tak alespoň tričko, ale to se snad žehlí lépe :rolleyes:

Kdyz potrebujes kvalitni kosily tak je jasne ze nebude za 200kc.A kdyz jsem videl co delas,tak by asi nebylo zrovna dobry mit na sobe kosily od vetvi :huh:

Odkaz ke komentáři

nj klasika

mel sis to precist, to je proste tvuj problem a jestli se ti to nelibi tak tam jed mestkou dopravou asi, nebo pesky.

neni to asi prijemne platit za parkoviste kdyz si jedes nekam nakoupit, ale kdyz to tam takhle maji tak s tim asi nic neudela a muzes si tady z principu utratit za naftu 150 tam a 150 zpatky do toho 100km vzdalenyho obchodu :D

ja si klepu na hlavu co se tady dokaze obcas objevit, vsichni voe utracej tisicovky za picoviny (tim nemyslim kosile) ale pak jim prijde kvalitni jogurt za 15kc drahej a mineralka v petu za 15 kc taky...

Vito, špatně jsi pochopil, nejde o to, že jsem jednou zaplatil 30,- , netušil jsem, že to změnili, ale jde o princip. A taky se tu nebavíme o jogurtech. A pěšky chodit nebudu, jen budu jezdit tam, kde po mně nikdo nebude chtít "vstupné" do obchodu.

Odkaz ke komentáři

nj klasika

tedy nezlob se na mě, ale 15,-Kč za 1,5L v plastu se mi zdá kurva moc o tom jogurtu ani nemluvím,, je hold vidět chlapče, že některé věci mezi námi dvěma jsou dány jinak

ty by si mohl vědět kolik stojí výroba té plastové zkumavky ze které potom fouknou tu petku a nějaké dochucení vody, která jde ze země sama a nemusí ji jako naftu či plyn těžit, taky nebude zase tak drahý špás, že?

no zeptejme se za kolik peněz se do mlékaren dostane to mléko na ten jogurt do zase plastového kelímku???

Odkaz ke komentáři

Palo: Nekde se plati, nekde se neplati prvni pul hodina atd, nechce se mi to vypisovat, ale jako zadarmo tady neni skoro nic. Navic ja jezdim vsude mestskou, celorocni jizdenka stoji 365 euro, takze vubec nic neresim.

Odkaz ke komentáři

Tak za vodu v petce je to moc, dá se sehnat i za 4koruny Lidl.

Jogurty jsou třeba relativně drahé vůči výrobní ceně. Ale jestli mám dát za ošizenej a hnusnej 9Kč nebo za dobrej 15Kč tak si raději koupím ten kvalitní. :)

Vody balené jsme už někde rozebírali, nekupuju. Kupa práce, odpadu, promrhané energie, vyhozený prachy a leckdy i horší kvalita jak z kohoutku.

Jogurty nejím B) ale teď vážně, je to trošku analogie jako platit vstup na Matějskou pouť, teď přesně nevím, kolik to je, ale je to dost. Pak ještě člověk platí dál na těch atrakcích, rejžuje se všude.

Na Matějskou, i když bych tam třeba rád zašel s děckama, tak prostě nepůjdu. A to proto, že nebudu podporovat nějaké "kočky"(nebo Kočky). Zase jsme u principu.

Měla sis radši doject ke Šternymu s Michalem na pořádnou véču. A za dvě kila by byla pořádná.

Šterny s Michalem, to je co? Sakra, ani nějak nevím, kdo za těmi nicky je. Stydím se.

Odkaz ke komentáři

Šterny s Michalem, to je co? Sakra, ani nějak nevím, kdo za těmi nicky je. Stydím se.

Šterny a Michal alias Živočich7007 to jsou kuchař a vrchní v pivnici U Jeníčka v Praze v Hostivaři. A Mají tam báječnou kuchyni. Vřele doporučuju.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Mirouch: koukal jsem na jejich stránky a nemám to zas tak daleko od kanclu a vypadá to podle fotek dobře a na jídeláku jsem našel zajímavé věci. Docela se mi líbí ten uzený losos, pokud je to fakt z jejich udírny. To by mohlo být pekelně dobré. Nebo ta panenka na švestkách... Se tam někdy zkusím vypravit.

Odkaz ke komentáři

Zatím jsem tam byla na jídle dvakrát a vždycky špička. Příště asi dám tu svíčkovou.

Díky za optání, je to lepší. Musela jsem to vyležet na pátek, protože jsem měla hodně úvodních schůzek v práci ohledně projektů na příští kvartál. Btw. 100 metrů od hospůdky chodím do tělocvičny na tréninky thajskýho boxu B) .

Odkaz ke komentáři

Já ti na principy seru,jsme na tomhle světě na návštěvě ale mě to ani nepřekvapuje-takových lidi mám okolo sebe mnoho...takže jsem v klidu ;)

Já vím, že na ně sereš. A vím že na ně sereš z vychcanosti. Prostě z toho nic nemáš nebo naopak tě to něco stojí... To je velkej rozdíl mezi námi, já radši doslova a do písmene zdechnu, než bych udělal něco co nechci nebo s čím nesouhlasím a vezmu si do hlavy, že to je důležité. A není síla, která by se mnou pak hnula.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...