Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Vittorio:Jsem rad ze jsem te konecne taky poznal i osobne a velka gratulace sraz se me libil,lidi super a pristi rok urcite jedu zas ;)

Napodobne pane, vecer jsem hned kontroloval kde mam tvoji kartu, tobe a TOmasovi z Karlstejna ji hned posilam, jelikz to jde na moji hlavu ze jsem vam je nedovezl :(

JJ byla to supr akce, škoda, že jsem nezustali dýn, na příští rok, to vychytáme lépe. Jinak :palec: Ale třeba bych uvítal i nějakou jízdu zručnosti, nebo třeba, orienták v autech, zažil jsem na jiným sraze a perfektní akce.

hele napady jsou o dobry, ale ja jsem se zarekl, ze chci delat srazy, kde se auta nepohybuji a nesaha se na ne. jednak zorganizovat vas, abychom vsichni najedou vyjeli z campu je dost problem, nehlede na to ze prijizdite cely den az do 5 hodin, takze ti co by prijeli v tu dobu, tak by videli prazdny kemp. je tam risk snizenych aut, sice bych vybral takovou trasu aby to slo, ale znas to, nekdo proste ma to tak nizko, ze ani nebude chtit jet. myslim ze na tyhle akce dokonce musis upozornit PCR apod. a to je docela dosti starosti navic. orientak mam v hlave na nejaky duben/kveten, ale to musim promyslet a sehnat lidi na stanoviste, protoze ve 4 to nezvladneme urcite..to same je vymena kola nacas, kdo tam postavi svoje auto? :) ja urcite ne :) jizda zrucnosti je taky risk, navic v kempu na to neni prihodne misto. jak jsem psal, vymyslime jeste neco dalsiho na 5 rocnik.

Veškeré nálepky OC lze u Vitta zakoupit a ty barevné srazové, které jsou na každý ročník celorepublikového srazu OC dostal každý při vjezdu v té igelitce B)

presne tak, mel bys ji mit v tasce, pokud ji tam nemas, mam pro tebe navrh :) regni se do oc a ja ti ji pak prihodim do ty obalky s kartou a samolepkou :D :D

Hlavne myslet i na nas co mame "žehličky" :D

tak tak :)

DEKUJI

vsem kdo prijeli, ze jste ukazali, ze se s tim Viktor netreapi zbytecne, vsem co Viktorovy byt jen malinko pomohli a Vsem co maji v planu to udelat priste. Neni to legrace a doufam Viktore, ze si na to vzpomenes tak za 8 mesicu.

i za hlasy pro moje auto, nechapu co se Vam na tom furt tak libi :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

ja dekuji tobe kamarade, bez tebe by to tradicne neslo ;) poklona za vydrz u grilu. diky moc

za 8 mesicu? :) jak to myslis? :)

Odkaz ke komentáři

Hele to je kravina, master byl plnej dalsich stolu a lavic, staveli jsme jeste ty ven ze stanu aby bylo misto a uvnitr stanu toho krajniho posledniho bylo porad volno, stacilo me odchytit a vyresli bysme to :D mel jsem letos stolu a lavic az moc :D

Nic se neděje, nechtěl jsem Tě tím otravovat pivo.gif Přece jen už si toho měl v sobotu večer dost laugh.gif

Odkaz ke komentáři

za 8 mesicu? :) jak to myslis? :)

Puvodne jsem tam mel 9 mesicu, ale to jsem si rikal, ze by bylo az tak moc do oci triskjici, ze bys nemel sanci pochopit to takze uz vlastne tou dobou budes pomale organizovat dalsi sraz.

Za grilovani mi nedekuj, delam to pro klub cili pro Vsechny odsud, slo to vydrzet zvlast s kvalitnim zasobovanim od Milana,Pesira Pala, a v neposledni rade Garnyho, kuci padalo to do me u toho grilu jak nemci do krytu, az kdyz jsem dogriloval jsem si uvedomil, ze v 6 rano ridim. Tak jsem si dal nejakej ten steak ( na ktery pomalu u toho grilovani prechazi chut ) a Sternyho vybornej bramborovej salat (DEKUJI) a sel spat. Timto se omlouvam ze jsem ses Vama rano nerozloucil, ale vsichni jste jeste spali a koho vzbudil ten divokej start moji babitchky tak ten ma smulu. :lool: :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Taky prihodim par pismen.. :)

DIKY za paradni akci!

Nebudu se tu opakovat nejakym velkym rozepisovanim kdo, co..Ale myslim,ze Vitto's family + prvni damu zminit musim, taky Olafa,Jardu,Bauraka za hlavni organizaci...

Taky diky vsem,ze prijeli a diky tomu byla atmoška,jaká byla..Na počasí kašlat,neni spatnyho pocasi,je jen spatne oblecenejch lidí.. :D

Uz ted se tesim na dalsi akci,at uz to bude zase sraz v Zamberku,nebo cokoliv jinyho, menciho....

Kdo nebyl, prohloupil..

DIKY!!! :palec:

Odkaz ke komentáři

je mi jasny, ze budou asi reci, ale prvni dama ten posledni pohar dala me :)

tak sem v rozpacich, aby to nekdo nebral nejak spatne...

Víš že jsem to čekal, respektive jsem si byl 99% jistej :) Tak nějak to vyplývalo ze situace už při vyhlašování. A je to celkem logické. ;)

Odkaz ke komentáři

Otazka je co za ubytovani cekate, myslim ze na tu jednu dve kratky noci se to da, jasne ze to neni se socialkama jako na rozkosi, ale sehnat v cechach pekny kemp, se super ubytkem komfortnim, za normalni cenu, aby byl uprostred republiky relativne, tak to je peklo :) skoda ze ten penzion ma jen 3 pokoje. Taky je to ovlivneny tim ze neni uz vedro, to by v ty chatce bylo samo v noci prijemneji :)

Odkaz ke komentáři

Otazka je co za ubytovani cekate, myslim ze na tu jednu dve kratky noci se to da, jasne ze to neni se socialkama jako na rozkosi, ale sehnat v cechach pekny kemp, se super ubytkem komfortnim, za normalni cenu, aby byl uprostred republiky relativne, tak to je peklo :) skoda ze ten penzion ma jen 3 pokoje. Taky je to ovlivneny tim ze neni uz vedro, to by v ty chatce bylo samo v noci prijemneji :)

na to ze tam clovek jen prespal to stacilo ;)

Odkaz ke komentáři

Kdo nechce takovou chatku at si priste vezme stan :lool:

:D :D :D taky moznost

Na sraz nejedu spát, ale bavit se. Kam večer padnu je mi jedno. Chatky i sociálky byly asi v pohodě, protože má drahá polovička neměla žádné připomínky. A to je co říct :lool:

Takže příští rok zase :palec:

:palec:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Prodám ojetou Škodu Superb 2.0 TDI 103kW CFFB, r.v. 2012, najeto 248 tis.km, Ambiente+, tažné, pravidelný servis, výměna LL oleje co 15 tis. km, kompletní dokumentace, 2 klíče s DO, TK do 10/2026, DZ do 2/2027, nebouráno, jen 2014 odřen přední nárazník Kupováno jako roční auto u Škoda Plus s 19 tis. km Výbava Ambiente plus - bixenony (loni na podzim dány nové výbojky Osram Xenarc Originál), automatická klimatizace, vyhřívaná přední sedadla, multifunkční volant,senzor deště, el. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zrcátko s automatickým stmíváním, přední a zadní parkovací senzory, handsfree s BT, navigace Amundsen+, originální tažné zařízení (dodělávané), 17" originál kola s letními pneu Goodyear (teď 2. sezóna- najeto 13 tis.km) Stav vozu odpovídá stáří a najetým kilometrům. Exteriér již má oděrky z provozu a poruchy laky. Interiér je zachovalý a celou dobu nekuřácký. Vozidlo běžně jezdí, všechny prvky výbavy jsou funkční. Rozvody mají 96 tis. km a 5 let, dělány v autorizovaném servisu. 5/2023 v 194 tis. km nové tlumiče a komplet nové brzdy 8/2023 198 tis. km nová spojka a setrvačník V 2/2026 v 245 tis.km měněn olej, palivový filtr a brzdová kapalina. K autu druhá sada litých kol 16" origo Škoda se zimními pneu Hankook (jeté dvě zimy - 13 tis. km), příčníky Neumann, originální gumové koberce, originální gumová vana do kufru a síťový program. Cena za vše 169 tis. Kč.  Vozidlo k vidění, dle domluvy, v Olomouci a okolí nebo v Ostravě a okolí. 
    • Nevím detaily, asi se nehýbal pístek.  Tak mě napadlo ( a říká to i 1. mechanik jako poslední možnost) , jestli  není špatný ABS: - občas zafunguje krátce system proti protočení předního kola - ale tak jednou z 20 rozjezdů ( na suchém asfaltu, na rovině) - po brzdění jsou zadní kotouče hodně horký, přední jen vlažný ( rozdělovač brzdného tlaku?)
    • Snad ten AI spam nebude moc zlobit.... zase to bylo nějaké rozbité.... 😞
  • Vytvořit...