vittorio Odesláno Září 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2012 ad dort - meli jsme ke 3 narozkam a mam to v hlave i pro 10 narozky, takze uvidime, bude taky zalezet na tom kolik vas bude chtit jet a kolik tedy se vybere penez, jelikoz nejvetsi racha jsou sudy s pivem a kofolou, maso apod. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Myslím, že při takovým kulatým jubileu tu 150-ku dáš. Já už na to beru časovej ohled při plánování jiných aktivit v příštím roce. Teda jestli bude termín podobně. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 dort, no dobře, ale ohňostroj by to chtělo ...... Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 A krevety zadarmo by jste nechtěli? :D Je vidět že náš klub má náročné členy ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 A krevety zadarmo by jste nechtěli? :D Je vidět že náš klub má náročné členy ;) Tak jestli tím mířím na mě, tak já náročnej jsem .... , proto jsem na pátek přivezl občerstvení pro organizátory Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Jardo, taky jsem pro ohňostroj. Ale pořádnej :D Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 No tak pro náročné kteří by chtěli dělat sponzory můžu zařídit :-D Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 No tak pro náročné kteří by chtěli dělat sponzory můžu zařídit :-D koukám, že v Havířově ten metanol řádí a nejde jen o slepotu či úmrtí :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Jardo, taky jsem pro ohňostroj. Ale pořádnej :D mám už něco v hlavě pomalu vymyšleného , Petře, škoda, že jsi nebyl alespoň v pátek, chyběl jsi u domácího pivečka a repete grilovačky , páteční odpoledne a večery si užívám docela dost a navíc stará garda pohromadě a relativně bez povinností koukám, že v Havířově ten metanol řádí a nejde jen o slepotu či úmrtí :D taky si to tak myslím nebo to tak nějak nechápu Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Jo na severní moravu a hlavně do Havířova přišli dva zvěrozvěstové Metyl a Pančoděj Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 a nebo Babica...Když nemáte ethanol, dejte tam třeba methanol! Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Ohnostroj??? Souhlasim!!!Ma ucast je jasna ja rozhodne dovalim takze dort se me zamlouva taky ;) Nebo treba Dal bych si ty kaviarove tousty ... To je vul kaviarove tousty :D :D :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Petře, škoda, že jsi nebyl alespoň v pátek, chyběl jsi u domácího pivečka a repete grilovačky , páteční odpoledne a večery si užívám docela dost a navíc stará garda pohromadě a relativně bez povinností njn,tentokrát to holt nevyšlo :( Ale víš jak já jsem na tom s pivem :) Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 dort, no dobře, ale ohňostroj by to chtělo ...... Ale ne jen tak ledajakej, ohňostroj musí na nebi vykreslit octavii :D Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Jardo, taky jsem pro ohňostroj. Ale pořádnej :D Ohnostroj urcite ANO. To ja rad... Kdyby nekdo mel zajem o DYMOVNICOVOU sou, tak muzu privest... :D Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Ale ne jen tak ledajakej, ohňostroj musí na nebi vykreslit octavii :D tak asi to bude pravda že tu jsou náročný členové Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 piva a kofola je řacha ale ja jsem ti rikal jak to udelat aby ses ty zateze zbavil. Je to elegantni a naprosto jednoduchy reseni :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 ohnostroj je jasnej, to ani nemusite rikat :) ja udelam dotaznik a vsem vam ho poslu pivo a kofola - urcite pro pristi rok zmena, protoze budeme msuet sehnat penize na ty pikachoviny jako je ohnostroj apod., ktery nejsou uplne laciný. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Tak musíme víc klikat... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 pivo a kofola - urcite pro pristi rok zmena... Jaka???? Jinak ohnostroj totalni kravina.... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 proc ne ohnostroj, kdyz jsou to narozky a jeste desaty? klikat by bylo potreba to je jasny. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 předsedo, já mám blbej pocit, že na ohňostroj /teda pokud to nebude pár raket/ musí být povolení .... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 to bysme asi vybehali ;) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Ohnostroj urcite ANO. To ja rad... Kdyby nekdo mel zajem o DYMOVNICOVOU sou, tak muzu privest... :D to už to jednou bylo, jen u konkurence :D Baurákova varianta s pívem a kofolou je nej ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Ohnostroj je kravina... aspon podle mne... to radeji zorganizovat neco jineho... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 co se skryva podle tebe pod pojmem "neco jineho" Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 no to je ten problem... Spanilka, nejake nataceni vrtulnickerm orientacni zavody pri prijezdu??? Osobne se mi liby nej asi ten orientacni zavod... Nadefinovali by se nejake smery na prijezd na sraz a tam by se to vyhodnotilo... nemam s tim ale zadne zkusenosti ale vsichni co to zazili rikali ze je to moooc dobra vec... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 wtf spanilka ? orientacni zavody pri prijezdu na sraz ? to tak jako samostatnou akci klidne ale jako prijezd na sraz urcite ne podle me. Hlavne at sraz zustane pohodovej na trave jako doted. Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Spanilá jízda je úplná blbost ........ Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.