kauli Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, jestli když vezmu multifunkční volant s pádly a dám si ho do octavie manual, tak zda budou fungovat multifunkce když do ovladačů nezapojím pádla? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 cau,mam to tez tak funguje vsechno akorad musis vymenit aj podvolantovku s indexem CH na konci podle toho jaky mas rok a taky musis mit faceliftove radio aby ti fungoval roller na hlasitost radia jinak nebude fungovat bez toho radia padla budes mit jako imitaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 cau,mam to tez tak funguje vsechno akorad musis vymenit aj podvolantovku s indexem CH na konci podle toho jaky mas rok a taky musis mit faceliftove radio aby ti fungoval roller na hlasitost radia jinak nebude fungovat bez toho radia padla budes mit jako imitaci Ahoj, díky za info, jednotku seženu a facelift mám celé auto takže dobrý. JINAK PRODÁM SVŮJ STARÝ 4 RAMENNÝ KOŽENÝ VOLANT Z O2, VE SLUŠNÉM STAVU BEZ AIRBAGU ŘEKNĚME ZA 1000 Kaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Zdravím,chtěl bych vyměnit volant za MF+Pádla,co všechno k tomu budu potřebovat krom volantu s pádly a MF?Jinak mám OII 2011 DSG.Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 budes potrebovat podvolantovou jednotku s pismenem CH na konci nekde se tady aj prodava stoji kolem 2500,- ta to vsechno umi,mozna se ale pletu mozna ze by to slo jen nakodovat kdyz mas OII face s DSG nekde se to tu aj resilo tak zkus pohledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 budes potrebovat podvolantovou jednotku s pismenem CH na konci nekde se tady aj prodava stoji kolem 2500,- ta to vsechno umi,mozna se ale pletu mozna ze by to slo jen nakodovat kdyz mas OII face s DSG nekde se to tu aj resilo tak zkus pohledat Přiznám se,jsem v těch foorech ztracenej...hledal jsem ale nenašel,třeba to fakt někde je ,nejraději bych byl kdyby mi to někdo vypsal,no a pak i nakódoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 nevim odkud jsi ale kontaktuj Vašu - Prostějov nebo Rolbaře - Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Jsem od Olomouce tak bych se mu pak ozval,jen potřebuju zjistit co tam mám pod tím volantem za jednotku.Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 neni zac ale pokud mas FL a mas DSG prevodovku automat tak by ti to slo jen dokodovat!Nemusel bys menit podvolantovku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Tak to je pecka,tolik luxusu za pár kaček :)Díky pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 neni zac ale pokud mas FL a mas DSG prevodovku automat tak by ti to slo jen dokodovat!Nemusel bys menit podvolantovku! jak jsi na tohle přišel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Kde najdu tu jednotku???Nemá někdo fotku s umístěním?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 potřebuješ jinou podvolantovou jednotku na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 milhausek - myslel jsem si to urcite to nepujde jen nakodovat kdyz ma 2011 a DSG?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ahoj, šla by možnost FL multifunkční volant s pádly do př. FL mr. 2004 2.0TDI DSG? Nebo je to už nesmysl případně varianta za nějaký strašlivý peníze? Díky za info! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 jde to bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 A můžeš prosím alespoň stručně rozepsat, co je k tomu třeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Do před FL je nutná podvolantovka CK nebo CH a volant s bagem a kablíkem. Pak už stačí je nakódovat. Odkud jsi? Můžu dodělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak jsem zjistil že u 2011 ta podvolantová řídící jednotka není,respektive je ale je součástí tohodle:Set páček Umí někdo s jistotou říct jestli mi to půjde jen nakodovat nebo budu potřebovat tohle celý?Popřípadě s jakým označením?Upozorňuji že tyhle nový (jednotky) nemají označení jako u starších ročníků např. CH atd... jsou na nich jen čísla Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 ten set pacek nepotrebujes k tomu aby ti fungovali padla!!! Ten set pacek je nato ze kdyz budes mit multi volant tak s volantu muzes ovladat menu maxidotu a dalsi veci nemelo by to mit vliv na razeni pod volantem... Toho Vašu nebo Rolbaře si kontaktoval?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 ten set pacek nepotrebujes k tomu aby ti fungovali padla!!! Ten set pacek je nato ze kdyz budes mit multi volant tak s volantu muzes ovladat menu maxidotu a dalsi veci nemelo by to mit vliv na razeni pod volantem... Toho Vašu nebo Rolbaře si kontaktoval?? Napsal jsem mu zprávu tady na foru,zatím mi neodpověděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak prý na 99% mi to nepůjde a budu muset sehnat tu jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 ten set pacek nepotrebujes k tomu aby ti fungovali padla!!! Ten set pacek je nato ze kdyz budes mit multi volant tak s volantu muzes ovladat menu maxidotu a dalsi veci nemelo by to mit vliv na razeni pod volantem... Toho Vašu nebo Rolbaře si kontaktoval?? musí vyměnit podvolantovou jednotku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 ok ale ty packy prece nemis ne?? na tempomat a sterace??To je blbost jen podvolantovku... diky milhausku..takze musis vymenit podvolantovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hawran Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Nazdar, ako to dopadlo s tými padlami? tiež nad tým uvažujem a chcem vediet čo k tomu všetko potrebujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luigis Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Musel jsem sehnat celej ten podvolantovej ancábl i s páčkama tz. tempomat+stěrače (byl to komplet),mám to na poličce,zatím na to nemám čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mara773 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Ahoj prosím vás chtěl bych se zeptat mám octávii II rok 2008 a mám Multifunkční volant a rádio Columbus ale ten je tam zřejmě domontovaný bo mi s multifunkčním volantem vůbec nereaguje. Chápu to dobře že pokud je do auta domontovaný columbus tak budu potřebovat jinačí podvolantovou jednotku ? a co když tak ještě budu potřebovat abych to rozchodil ? Předem děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 predevsim nakodovat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Ted jde o to, jestli to není jen fligna třeba ten MF jde o to to napíchnout na diag a podívat se u 2008 by měla podvolantovka columbusa podporovat. Prostě bez diag se nikam nepohneš. spíš by bylo ideální abys napsal odkud jsi a podle toho se dá na někoho nasměřovat. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.