p2p Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Podle mne pred fl volant by mel umet columba ovladat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 když ovládá Bolero, tak by měl columba taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jj predFL umi ovladat i Columbuse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Relaxik Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 LUIGIS: Ten "set pacek" co mas na neho odkaz ti pojde iba ak by si mal Octaviu dovezenu z Činy, čize ruky pred od toho obchodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 můžeš vysvětlit proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Relaxik Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Lebo tento konkretny typ z toho nemenovaneho obchodu nepasuje na stlpik riadenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 hosi na novu sezonu by som chcel vymenit volant vo svojej OII FL. teraz mam obycajny a chcel by som 4 ramenny s MF. mam len polodot a tak sa pytam ci sa da rozchodit aj prava strana urcena na maxidot alebo je aj varianta volantu ktory je urceny do vozidiel bez maxika ?? samozrejme bude s padlami na DSG ;) diks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Čau kluci, mám menší zajímavý dotaz: koupil jsem manuál s Columbusem, ale předešlý majitel do auta nainstaloval MF tříramenný volant (vše funguje jak má) s pádlama pro DSG (ty jsou mi v případě manuál k ničemu). Dají se tyto nevyužité pádla k něčemu nakódovat? Napadá mě třeba intenzita větráku, nebo nastavení teploty pro obě strany dvouzónové klimatizace..... Řešil jste tohle už někdo? Nerad bych měl pádla jenom na "ozdobu" Díky za info, Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 bohužel budou jen na ozdobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 lumi: volant umí ovládat jen maxidot, palubní počítač ovládat jen přez páčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Dik za odpoved uz mam aj maxik aj volant davno v aute :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Lze vyčíst jaké příkazy posílají do CANu pádla volantu a pak postavit krabičku která při přečtení této zpráva pošle další..např. tempomat zrychlení či ubrání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 to jo, ale chtěl jen překódovat jednotku a tudy cesta nevede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Jirko a ty umis postavit takovou krabicku? U tebe se samozrejme budu muset jiz brzy potreti zastavit na kus reci :-) Nove auto neumi diky tvym zasahum to co auto minule :-) Napisu brzy SZ a domluvime se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Už se staví na trochu jiné záležitosti ale pokud bude zájem a dost zájemců tak není problém ji postavit i na pádla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.