zabiak Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Přemýšlím, jaké si koupit bezpečnostní šrouby. McGard? Nebo nějaké obyčejné neznáme? Viděl jsem nějaké noname v AutoKelly za 250Kč. Jako McGard je kvalita, ale zase si říkám, že jsou tak rozšířené jestli nebudou mít zloději sadu klíčů. U těch obyčejných je by to mít nemuseli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Je to uplne jedno ake si kupis poistne sroby na kolesa. Ked ich bude chciet ukradnut tak ich aj ukradne. P.s. Existuje univerzalny kluc na bezpecnostne sroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 já koupím origo škoda hodím na to i ty origo plastové krytky a hotovo, jak už píše PROCHY když někdo bude chtít nebo se tím bude živit stejně ti je ukradne. Je to dobrý možná tak proti nějakým amatérům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Nj, jenze ty koupis origo skoda, protoze mas origo alu. :) Ale ono tech dosadacich ploch je vic, proto nejde dat do vsech alu jen jedny srouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak jsem koupil McGard mají prý hodně kombinací tak snad se bát tolik nemusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 já jsem pořídil Sicustar (sada cca 720,-) mají docela zvláštní vlnovku jako dosedací tvar a vnějšek se protáčí, takže nejde chytit nějakym klíčem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Nevim co resite dejte vsude jiny sroub ne a je to?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Stejně pak příjde nějaký frajer s tímhle http://www.dovavanik.cz/Vybaveni-pro-pneuservis.html?xmlid=23545 , nasekne ti to na většinu bezpečnostních šroubů a můžeš si je našroubovat do zadku, bohužel ( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 to přijít klidně může, ale jak řikám zakousne to do vnějšího obvodu pojišťáku a ten obvod se mu protočí a šroub se v závitu ani nehne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 no nebo si najde v te sade odpovidajici prumer a zasekne to az pod pojistak na pevnou cast sroubu . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 tak třeba u mě by to asi nechytl až pod hlavou šroubu, protože tam je taková malinká hranka a hned už je okraj disku a zbytek šroubu je v něm, takže podle mě by to musel asi jedině odvrtat.... ale stejně se bojim někde stát na ulici.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 prostě ať člověk vymyslí cokoliv, vždycky někdo vymyslí jak se to dá přechcat. Ať už se jedná o nějaké antiviry v IT technologiích nebo techniku, mechaniku a vše co se týče bezpečnosti vždycky se najde někdo kdo příjde na to, jak to obejít. Bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Tak tak... nemá cenu špekulovat. Bezp. šrouby jsou dobrá věc, dobrá proti hnědočechům a podobné verbeži, co nemá intelekt ani schopnosti alespoň na to, aby si pořídily vercajk když jdou něco ukrást... Nicméně profíka to zpomalí tak o 10 vteřin na každým kole... :( Nezapomínejte, že žijeme v České republice a to jak s něčím vydrbat je něco jako náš národní sport. Když to všude ve světě bude fungovat - zde se najde někdo, kdo to dokáže přechcat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky007 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Zdravím, potřeboval bych zkontrolovat výběr bezp. šroubů pro Octavii II: http://tuning.autodoplnky.cz/mcgard/pojistne-srouby-m14x1-5-kulove-sedlo/mcgard-pojistne-srouby-zavit-m14x1-5-sedlo-kulove-s40413448 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.