malic Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Dobrý den chtěl bych si vyměnit jen vrchní část palubovky na octavii 98 za palubku po faceliftu nemáte stím někdo zkušenosti? jak to sedí na spodní části není stím nejaky problem nebo neco?Jak to vypadá..atd? budu rád za vaše připomínky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Ahoj Zkušenosti nemám (teprve mě to čeká), ale našel jsem TOTO. Kdysi jsem někde viděl i různé kombinace stará vs nová / horní díl vs spodní díly tak by to problém neměl být, ale stejně zřejmě musíš sundat i ten spodek, tak je asi lepší to vyměnit všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Ahoj,sám jsem to měnil,je to jednoduché téměř nic na tom není,sedí dobře,žádný problém jsem nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cNtw0NEyoL Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Menil som to chvilku som to tak mal dokym mi neprisla dolna cast, nasadit to tam nasadis ale spodny diel ti nebude pasovat, bude tam dost velka fuga, a srob ktory je nad zapalovanim ti nebude pasovat a bude ti to odstavat, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speca Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Čau čau...není to nic težkýho... všechno by mělo do sebe zapadat, nejhorší je tam elektrika nwm jakou máš výbavu.. určo budeš muset přetáhnout nádrž pokud jí máš na odstřel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.