raym0n Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Zdravim, neznate/nemate nejake doporuceni a pozitivni zkusenosti s nejakou spolecnosti v Brne a blizkem okoli, ktera by zvladla opravit skrabance na ALU? Neco podobneho jako na prilozenem obrazku: Diky za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Myslím, že "tyto" škrábance se nedají jen tak opravit, musí se navařit ! Zkusil bych pana Bronislava Lasvoského v Jundrově, Veslařská 25, 777 228 089. Ale zůstavá otázkou jestli u takovéhoto disku se Ti vyplatí jej renovovat nebo si raději koupit ve Škodovce nový. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 tak jsem hledal trosku lepe a nasel: Diskservis v Obranech a Aluservis na Cejlu oboje dvoje se tvari cenove prijetelne, takze vezmu sveho naftoveho ore a udelam si maly vylet a jestli se zalibi, posnu fotky pred/po a pripadne reference a pokud mate nejake zkusenosti, rad si je poslechnu!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 diskservis spatna zkusenost, dal jsem disk na srovnani a dostal jsem ho poskrabanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Doobrá zkušenost se servisem alu na hybešově vedle autopůjčovny Hertz, Srovnání alu lakování do zástřiků+ kitování + obutí a vyvážení, vše za litr. a práce dobrá. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tak trochu ozivim tema. Hledam firmu na nalakovani a opiskovani kol, maximalne vyrovnani malych oderek. Ale barvy RAL, nebo komaxit... ne jen stadard stribrna Nasel jsem docela rychle tuto firmu: http://www.saldoma.cz/ Nemate nahodou skusenost? Predem dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 www.dobos.cz ... spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 krozo: jj, ptal jsem se orientačně na cenovku a říkal pán 500,- Kč 17´ lité kolo, ale pouze komaxitem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.