jar_da Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Mrkni se do servisky nebo na štítek do auta jestli byla dělaná tato akce, jsem to nakonec našel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Jardo byl jsem u Helera (prodejce VW)a chtěl jsem zjistit podle VINu co a jak a kilometry .A oni kromě prvních garanček tam nemaji nic. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 no to je hezký, každopádně servisní akce se vyznačují na ten papírový štítek v autě, kde jsou kódy a PR čísla, kde byly ty první garančky prováděné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Auto bylo prodáno Autosalon Louda s.r.o. Poděbrady ve 30000 Auto Hradubická a.s. Hradec Králové a v 69800 Auto Bílek s.r.o. Praha6 a v sevisce už ani ťuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 (upraveno) hele to fakt? ty vole, mám takovej dojem, že to je totiž ten náš vrácenej, protože to sedí, koupeno od Loudy, následně opakované reklamace, voda v oleji, turbo, několikrát za sebou, nakonec vráceno do VW pro opakované vady, přehřívalo se to, hlava ... to snad není pravda, vracelo se těsně před prohlídkou v cca 57.000 km, snad někde dohledám VIN a dám ti ho sem, bylo to na leasing, ale možná dohledáš kdo byl prvním uživatelem, pokud je tam MOSEV HK, tak je to ono, no to teda kouám Upraveno Duben 3, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Jardo tak to jsi trefil je to on :o Elektro Mosev spol sro pokazil jsi mi radost.Proto má tak málo najeto protože byl pořád v poruše :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 (upraveno) tak to snad není možný, je to vrácenka, Louda to zřejmě nějak opravil a hodil to dál do frcu, v tom servisu v HK mám známé, tak ti nechám vyjet všechny práce co se prováděli, bralo to olej, turbo měněno 2x, pak se dostal olej do vody, myslím, že jednou byl motor venku, spojkový válec taky kaput, reklamovalo se to a po trochu právní bitce si to vzal Louda zpět, tuším, že v létě 2006 se vracel s cca 58.000 km na tacho, tak ale třeba už bude o.k., uvidíš a sleduj to, hlavně olej a pravděpodobně tedy nebyly udělány ty úkony co jsem dával výše, protože to do ofiko servisu nejezdilo, no nevím co ti mám říct, kazit radost jsem ti nechtěl, ale bylo i to tak trochu u nosu už od první fotky, asi telepatie , resp. ten držák na Nokii 6310 p.s. tady na foto jeho kolegovo dvojče a je to z doby, kdy to už řešil Louda, proto to odpovídající náhradní vozidlo Upraveno Duben 3, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Ahoj .. no pěknej kousek .. zrovna jsem dnes tu jednoho mněl ... počítej stím ,že je to kasička ..na tohle auto už nic neseženeš levně jako na oc ,a myslím si ,že budeš překvapenej jak to nejede .. zato žere .. Ale to u turka takle je .. zato manual je super.se moc nesere až na spojku a vzduch je sice poruchovej ale já bych turka bez něj ani nechtěl bez vzduchu je turek půl auta .. Taky jsem o něm přemýšlel jeden čas .. 2.5 má jednu výhodu .. relativně je všude dost místa na opravy na motoru :-)))) to víš se na to dívám už moc pracovně .. jen ten zvuk 5v je takovej divnej .. není nad 3.0 .. to jedině ale to je už za jiné groše.. oj jsem si nevšiml druhé stránky a docela pokračování příběhu ... hmm tak to je pech .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 ta ČR je sakra malá, tak snad už se eman vychytal :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Tak tajně doufám že to nebude tak katastrofální,ale lehce po těle mi není to mi věřte.Jardo pokud seženeš tu dokumentaci budu jen rád .No a ty servisní prohlidky se půjdu pozeptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 tak ten svět je fakt hodně malej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 kurňa, že by to byl takovej špatnej kus? to snad ne, věřím že po světě jezdí X turků a jsou ok, tak přeju ať jezdíš takto i ty:-) taky by se mi líbil, tiše ti na první stránce záviděl, ale starosti které ti teď tíží hlavu mi brání vyměnit octu za turka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Tak tajně doufám že to nebude tak katastrofální,ale lehce po těle mi není to mi věřte.Jardo pokud seženeš tu dokumentaci budu jen rád .No a ty servisní prohlidky se půjdu pozeptat Jj, zítra tam zajedu, jinak celou dokumentaci si vzal komplet Louda, když se auto vracelo, pokud vím, tak postup měl být ten, že auto si Louda ponechá, importér zaplatí výměnu motoru a Louda následně auto prodá dál jako ojeté, (byl to boj, ale 4x neúspěšná oprava byl dost silný argument, dokonce to auto bylo na zkoumání, jestli náhodou nebylo manipulováno s řj motoru atd ...., týden ho zkoumali ), otázkou je, jestli je ten motor opravdu vyměněn, protože by o tom měl být tím pádem v databázi VW záznam, ale ten není, nebo ti alespoň nic takového v servise neřekli, hele prosím pošli mi do SZ VIN, už ho nemám jak najít a jestli chceš, tak pro zajímavost cenovku za kterou jsi to pořídil, díkes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 (upraveno) Tak jsem ti poslal to co jsi potřeboval ,a jsem zvědav co zjistíš a co je teda uděláno. A tvůj názor ,mám se stavit do VW servisu a chtít aby udělali tu svolávačku není už na to pozdě? Přidám sice roztřesenou fotku ,ale je vidět že už rafička chlazení je na 90°C a připrava na výměnu vodní pumpy. Upraveno Duben 4, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 MIRKU NEBOJ , TUREK BUDE ŠLAPAT JAK HODINKY TADY JDE VIDĚT JAKÝ JE V NAŠEM MALÉM STÁTĚ BORDEL PŘI VÝKUPU A PRODEJI OJETÝCH AUT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Tak jsem ti poslal to co jsi potřeboval ,a jsem zvědav co zjistíš a co je teda uděláno. A tvůj názor ,mám se stavit do VW servisu a chtít aby udělali tu svolávačku není už na to pozdě? Přidám sice roztřesenou fotku ,ale je vidět že už rafička chlazení je na 90°C a připrava na výměnu vodní pumpy. máš to v SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Tak dnes přišel olejiček do Emanka je ho jedenáct litrů,deset do motoru a jeden na dolívání. A ještě pro Emánka ,bude se dávat denní svícení snad to napasuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 tam je 10L??Já mám v přílitru 8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Mišo je tam přesně 8,9 litru plus filtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jj, na nalití potřebuješ konev, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jo Jardo bude to dlouhé nalívání.Ale asi prve tu vodní pumpu ? Ale jedu na velikonoce jih :o doufám že s tím nalíváním vydržím až domů. :D A taky doufám že Emanek tu štreku vydrží a nezklame mě hned na začátku společného soužití 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Dnes jsem konečně vyměnil ten olej vlezlo tam 8,9litru přesně podle manuálu :lool: .Obavy že bude v oleji voda :o se ukázaly jako neopotstatněné.Celé jsem to zvládl za necelou hodinu včetně demontáže a montáže deklů na podvozku. :P A v příštím týdnu mi příjdou připravky na tu vodní pumpu tak to snad zmastím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 tak držím palce a doufám že bude eman sloužit do roztrhání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Už začal makat,dnes jsme nasazovali pstruhy do revíru. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Tak přípravky na výměnu vodní pumpy jsou doma ,příští týden bude pěkně tak na to vletím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Tak a už je to tu zase :o ,já prostě nejsem schopen si pořídit auto a po čase ho prodat a nestrkat do něj prachy :( .Dnes jsem si objednal origo přičníky :) a pokukuji po kolech určitě to budou 20´´ B) protože v techničáku je jen 19´´ :P tak že aspoň paleček nahoru .Přesně tak to začalo i s O1 :palec: .A v sobotu se asi půjde na tu vodní pumpu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Mirku ser na 20 a vem si 19,moje rada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 jo, cosby má jedny pěkný jistě na prodej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Právě že né.Mám 20 a taky bych měnil za 19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 A jak jsou na tom pneu je 19 levnější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.