Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) Tak dravci se taky vysazujou,ale máš pravdu v tom že hromada kormoránů čeká až se kapři vysadí a hlavně aby měli alespoň 40cm.A přad nejsem schopen pobrat :o proč se tomu říká B) sportovní rybolov A přesuň jme se do správné sekce Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Něco jsem našel v Etce je to on 7L0721689 a cena? Jardo člověk se učí celý život,ještě že to forum máme Áno, je to ono - "tlumič nárazu brzda nožní", cena 29 eur 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Ale je to ranec :o Ale každopádně dík,budu šetřit :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Ne ne tak rychle to nejde dnes jsem teprve objednal převodník a zítra ráno ke Cosbálovi ať to nakrmí..Ale do Dvora zítra trefím :P Tak a pořád se čeká na ten zasran.. canový převodník.Už je objednán na třetím místě,snad už teť bude .První dva eshopy po objednávce po delší zdělily že ho nejsou schopny dodat .Tak teť je na řadě jeden člen z Vw fora tak uvidím jak dlouho to bude trvat tam,tvrdil že ho má a je 100% funkční.Je sice o dva litry dražší ale snad ho dodá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Mirku- http://www.stualarm.cz/produkt/cbs05-prevodnik-signalu-can-1620-pro-rns-510-s-tv-free/ Jsme tam mohli zajet a rovnou jej tam vyzkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Tak jsem na prášky,peníze jsem poslal,protože ve vlákně mi psal mám funkčni převodník,a teť mi piše až ho budu mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 To je v prdeli s nimi.Dnes jsme měl volno,to už jsme mohli jet do Prahy a vzít ten ze Stualarmu a vyzkoušet ho rovnou tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 No vidíš jak to parádně funguje,zaměníš pár písmenek a penízky jsou vydělané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 zeptej se ho narovinu kdy to bude mít,že nechceš zas čekat další měsíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Už jsem se ptal ,čekám odpověď :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Prozatím jsem se nedozvěděl nic,údajně to že napsal že ho má .Tak myslel jako že to má odzkoušené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 no divné no,takže to vypadá zas že tě vodí za nos. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Taky mám ten dojem,prostě nechce napsat kdy je to schopen poslat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 jsem ti ten stualarm radil hned ze startu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 zeptej se ho narovinu kdy to bude mít,že nechceš zas čekat další měsíc jak jsi to myslel s tím zas? To je v prdeli s nimi.Dnes jsme měl volno,to už jsme mohli jet do Prahy a vzít ten ze Stualarmu a vyzkoušet ho rovnou tam. stualam převondík a funkční maxidot a plně MF volant včetně přepínání skladem... to těžko chapci! ento převodník slouží k převodu signálu ze sběrnice CAN-BUS verze 1.6 do nové verze signálu CAN-BUS 2.0, vhodného pro navigační systém RNS-510 (MFD3). Převodník zajistí převod těchto signálů: zapnutí zapalování (ACC), osvětlení, zpátečka, rychlostní impulsy a multifunkční volant. Většinou nefunguje MAXI-DOT displej. Zároveň odblokuje obraz za jízdy. Používá se ve vozech VW Multivan (T5), VW Touareg. nejlepší tam je to tlačítko na TV FREE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Tím zas--to neřeš,když o tom nevíš,nebo si přečti neználkové témata. Osobně jsem se setkal s převodníky,které slibovaly že budou umět vše a neuměly,naposledy je to 14 dní,co jednomu z FM dělili převodník na míru dle výpisu z auta a nešlo nic. Na tlačítku TV free nevidím nic špatného,protože u většiny převodníku,které měly natrvalo TV free nešla Gala a pokud jsi TV free aktivoval tlačítkem,tak do doby aktivace šla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 http://www.vw-club.c...222124&start=30 funguje naprosto vše!!!!! i origo 12k soundsystém! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Já neříkal,že nebude fungovat,možná ano,ale ať zas měsíc nečeká. Ono v Čr byl kluk,znám jej osobně,který tohle vyráběl,ale zdůvodů malého jájmu se na to vysral a cena byla poloviční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 nespojuješ čekání měsíc se mnou, že ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Vzdyt to pise vyse. Uz dva krat objednaval a vzdy po mesici se nic nedelo. ted ma objednano u tebe,tak snad to bude rychleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 a co ty kecy kolem od něho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Nechápu?Jaké kecy?Od koho?Mirek to měl objednáno u dvou dodavatelů a u obou to po měsíci krachlo. Bylo by fér,kdyby jsi mu řekl,kdy to budeš mít,nebo né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 (upraveno) a co ty kecy kolem od něho? Připadám si jako idiot ,chtěl jsem po tobě pouze vědět datum kdy mi to pošleš,ale to jsi neudělal.Tak co jsi čekal že budu rád že mi to vůbec milostivě pošleš.Já už nejsem žádnej mlaďoch a mám rád férové jednání.Napsal jsi mi do vlákna že ten převodník máš,já ti na to poslal prachy a ty mi napíšeš že to jako znamená že to máš odzkoušené,nezlob se,ale stačilo napsat pracuje se na tom a příští týden to půjde.Ale ty mě jen zkoušíš kolik vydržím.Já jsem svou část dohody splnil,peníze odešli a máš je na účtu,teť čekám já co mi pošleš jestli převodník nebo peníze číslo učtu jsem ti už poslal.Tak se konečně rozhodni já se to pokusím pozhánět jinde.Třeba zde http://www.canshack.de/default/volkswag ... uster.html Upraveno Září 9, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Dnes jsem obdržel informaci na kterou jsem čekal ,příští týden mám převodník doma .Tímto dík za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 No Mirku vidíš to,dočkáš se.Jen odkaz,co jsi zde dal nefunguje,pošli mi ho když tak,díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 (upraveno) Pokusím se Upraveno Září 9, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Uz se tesim az to uvidim v akci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 to bude asi ono že? http://www.canshack.de/german/volkswagen-zubehor-und-can-adapter/volkswagen-touareg-7l-2003-2006/can-adaptor-tp1-6-tp-2-0-rns-510-retrofit-nachruesten-with-navigation-arrows-pfeile-in-mfa-mfd-fis-cluster.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Cosby ty jsi koumes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.