Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

Tak dravci se taky vysazujou,ale máš pravdu v tom že hromada kormoránů :smich: čeká až se kapři vysadí a hlavně aby měli alespoň 40cm.A přad nejsem schopen pobrat :o proč se tomu říká B) sportovní rybolov :wallbash:

A přesuň jme se do správné sekce :palec:

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ne ne tak rychle to nejde dnes jsem teprve objednal převodník a zítra ráno ke Cosbálovi ať to nakrmí..Ale do Dvora zítra trefím :P

Tak a pořád se čeká na ten zasran.. canový převodník.Už je objednán na třetím místě,snad už teť bude .První dva eshopy po objednávce po delší zdělily že ho nejsou schopny dodat .Tak teť je na řadě jeden člen z Vw fora tak uvidím jak dlouho to bude trvat tam,tvrdil že ho má a je 100% funkční.Je sice o dva litry dražší ale snad ho dodá.

Odkaz ke komentáři

zeptej se ho narovinu kdy to bude mít,že nechceš zas čekat další měsíc

jak jsi to myslel s tím zas?

To je v prdeli s nimi.Dnes jsme měl volno,to už jsme mohli jet do Prahy a vzít ten ze Stualarmu a vyzkoušet ho rovnou tam.

stualam převondík a funkční maxidot a plně MF volant včetně přepínání skladem... to těžko chapci!

ento převodník slouží k převodu signálu ze sběrnice CAN-BUS verze 1.6 do nové verze signálu CAN-BUS 2.0, vhodného pro navigační systém RNS-510 (MFD3). Převodník zajistí převod těchto signálů: zapnutí zapalování (ACC), osvětlení, zpátečka, rychlostní impulsy a multifunkční volant. Většinou nefunguje MAXI-DOT displej. Zároveň odblokuje obraz za jízdy. Používá se ve vozech VW Multivan (T5), VW Touareg.

nejlepší tam je to tlačítko na TV FREE

Odkaz ke komentáři

Tím zas--to neřeš,když o tom nevíš,nebo si přečti neználkové témata.

Osobně jsem se setkal s převodníky,které slibovaly že budou umět vše a neuměly,naposledy je to 14 dní,co jednomu z FM dělili převodník na míru dle výpisu z auta a nešlo nic.

Na tlačítku TV free nevidím nic špatného,protože u většiny převodníku,které měly natrvalo TV free nešla Gala a pokud jsi TV free aktivoval tlačítkem,tak do doby aktivace šla.

Odkaz ke komentáři

a co ty kecy kolem od něho?

Připadám si jako idiot ,chtěl jsem po tobě pouze vědět datum kdy mi to pošleš,ale to jsi neudělal.Tak co jsi čekal že budu rád že mi to vůbec milostivě pošleš.Já už nejsem žádnej mlaďoch a mám rád férové jednání.Napsal jsi mi do vlákna že ten převodník máš,já ti na to poslal prachy a ty mi napíšeš že to jako znamená že to máš odzkoušené,nezlob se,ale stačilo napsat pracuje se na tom a příští týden to půjde.Ale ty mě jen zkoušíš kolik vydržím.Já jsem svou část dohody splnil,peníze odešli a máš je na účtu,teť čekám já co mi pošleš jestli převodník nebo peníze číslo učtu jsem ti už poslal.Tak se konečně rozhodni já se to pokusím pozhánět jinde.Třeba zde http://www.canshack.de/default/volkswag ... uster.html

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...