Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

Nějaká špatná magie? Furt něco kolem toho auta. :(

Neználku, v té Opavě minulý týden jsem byl totálně časově v prdeli. Ráno vstávat, na devátou být na výzkumu v oné opavské farmaceutické firmě, celej den s lidma z výzkumu dělat jejich reakce na našem řízeném reaktoru, pak hotel, hoďka na odfrknutí a pak pracovní večeře. No a takhle celej tejden. V pátek nevíš kde máš ruce a kde nohy, když se vrátíš večer domů po tejdnu. :)

Tento tejden zase od pondělka den co den v Praze v naší velké farmaceutické firmě instalace prodaného spešl reaktoru, zase to je ráno každej den 6:30 vstávat, na 9 se slezeme na výzkumu a končíme po šesté nejdřív. No a dneska nás navíc klienti vytáhli k Pinkasům na večeři, tak jsem dojel až po půlnoci a zejtra zas 6:30 vstávat a do Práglu.

No a v obou případech to je celej den jen angličtina. Hlavně že už máme nainstalováno a teď už ode dneška jen školení jak s tím pracovat. Mám radost, je to parádní švýcarský kousek a hlavně jediné takové zařízení v ČR na takto vysoké úrovni. Po světě je jich celkem jen 10ks a mi se povedl majstr štych prodat v ČR jedenáctý kousek :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...