MILAN 74 Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Zdravím je možné odlepit kryt předního světla na octaviji 2 rok 2004 a vyměnit stínítko před žárovkou H7.Mám ji poškozenou,někdo tam asi strčil delší xenonovou žárovku.Dá se stínítko koupit samostatně a vyměnit.Dík za info.M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 bohužel stínítko není ND, doporučuji výměnu celého světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lary Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Zdravím jsem tu jen chvíli prosím nejde mi seřídit pravý světlomet asi stržený šroub seřizování je možné to opravit?Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Opravit jde vsechno, jen musis sehnat nahradni dily. Musis rozebrat svetlo a zjisti, ktery kousek serizovaciho mechanizmu se rozbyl (nebo jen vyskocil ze sve pozice). Jinak vseobecne se nove nahradni dily do svetel samostatne koupit nedaji (az na nekolik vyjimek). Musis hledat na vrakacich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.