oktan Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 pánové nějaký debil mi na parkovišti seškrabal na spz část známek stk a emisí u emisí není poznat platnost do kdy platí.Co teď s tím mám ,si zajít na stk pro duplikát nebo stačí že mám průkaz o emisích :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Určitě si zajeď na STK ať ti dají nové známky, protože známky na spz musí být čitelné, což v tvém případě nejsou, nějaká kartička nikoho zajímat nebude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 (upraveno) Průkaz o emisích nikoho nezajímá, při silniční kontrole ho PČR nikdy nechtěla vidět, já bych zajel na STK s protokolem který jsi tam dostal, snad ti nalepí novou známku za nějaký malý poplatek ? Konny byl o fous rychlejší :) Upraveno Březen 31, 2012 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 díky já si to myslel taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.