galaher Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Zdarec.Koupil jsem nový tapecírunk a je tam takový to červený světlo .. ,ale ve starým jsem ho neměl.Chtěl bych ho zapojit,jen nevím na jaké dráty.Poradí někdo.Díkes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Hoď foto z druhé strany, protože si myslím, že tam máš pouze odrazky. Origo světlo je dvou barevný, vrch je červenej a spodek je bílej a osvětluje nástupní prostor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 zdar foto lepší nemám..ještě je nemám doma,ale prodejce říkal,že je to na osvětlení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 (upraveno) Měl jsi pravdu jsou to odrazky..sakra..nemá někdo ty světýlka ? Upraveno Duben 6, 2012 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 buď nové za cenu kterou asi znáš, nebo aukrovat. Já mám doma momentálně 3 kousky a shnáním ještě jedno, chci je dodělat do všech 4 dveří :lool:. Jinak na CC autodíly jsem je viděl levněji, viz odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.