Dexter 1.8T Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 už delší dobu mi něco jakoby fouká od brzdového pedálu když na něj šlápnu a i když se vrací, sundal jsem plast u pedálu ale na nic jsem nepřišel ani necítil že by něco foukao, stává se to hlavně když auto delší dobu stojí, čím díl jedu tím víc to myslím ustává až to není slyšet. budu měnit brzdovku ale myslím že to tomu asi nepomůže. Co to může být? nikde jsem nenašel že by to někomu dělalo. Když našlapu pedál tak normálně zvrdne chod pedálu, tak snad válec je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 nejdřív bych zkusil odvzdušnit, kuknout na hlavní brzdovej válec jestli neprotejká a kouknout na třmeny jestli to neteče kolem pístků a jestli zprávně choděj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 ok zkusím nejdřív to. Vyměním kapalinu, odvzdušním a rovnou zkontroluju ty třmeny. A nemůže to bý ještě touhle těsnící gumou že třeba někde netěsní? i když jsem na ní nic nenašel, a když ji zkoušim slíknout tak je pod ní vzduch a fouká furt, nějak to nechápu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kahsa Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 tak stejný problém trápí-pil mne, asi dva měsice to jen sičelo, tak jsem to neřešil a předevčírem jsem měnil destičky a po výměně pedál tvrdý jak beton. Dnes jsem vyndal posilovač a jsou v něm kapky oleje( řekl bych že je to motorák) ale zase když jsem zkoušel zpětný ventil pusou, tak drží. Nevíte někdo jak ho otestovat? Takže si myslím že tě čeká asi nečo takového jako mne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 mě tohle dělalo také. Zkontroluj hadici, která vede z odvětrání motoruu do brzd. válce. Je to tlaková a podtlaková trubka (alespon u 1,6). Tato hadice praská hned na několika místech a dělá to strašnej brajgl... Z pohledu nic, ale oddělal jsem ji a zespodu byly 3 prasklinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 sem uplně zapoměl na toto téma, já už mám vyřešeno pomohla výměna brzdovky a samozřejmě odvzdušnění. Zatím to je dobrý a nedělá to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kahsa Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 ještě se chci zeptat? můžou v tom posilovač bejt ty kapky oleje? nebo nusí bejt uplně suchý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 tak už mi to zas odfukuje jak předtím pomalu se vrací pedál v doprovodu divnýho syčení.... ještě ktomu se mi rozsvítily kontrolky ABS a ESP. bych se na to ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.