zdenaal Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 nee...tihle kluci mi dělaj všechny auta a jim věřim že mi nic nedom.daj.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 to chapu..to mas pravdu..taky to tak mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Asi brzo proběhne změna značky, jsem se nakazil...B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Nemyslíš doufám to bávo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Bingo Venco :palec:B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Bingo Venco :palec:B) Já ti dám palec..ale popravdě tohle je dobrá nemoc..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Je..nedá ti spát a nebavěj tě už ani ženský :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Renato prosim te zacni uz pouzivat okno rychla odpoved kdyz odpovidas na primo predchozi post a ne tlacitko odpovedet. Za prve pak posty nejsou tak dlouhy a za druhe tim porusujes pravidla fora, jsi tu uz nejakou chvili aby jsi to zvladnul. Dekuji za pochopeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 (upraveno) ;) Upraveno Srpen 6, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Jaký bávo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 (upraveno) BMW 545i....332 Hp to žere malý děti u silnice...) ale asi to neklapne, spíš 530d....B) Upraveno Srpen 6, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Teď mi volali ze servisu, že v celým systému jsou špony z kompresoru. Takže to chce vyčistit každou trubku zvlášť, což prý dělaj jen ve škodovce......no mě z toho jebne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak to je mazec..jinac to 530D je parada ale dost lidi naten motor nadava tak nevuim jinak ja bych taky bral 530D sport! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 na třílitr nemůže nikdo nadávat ty vole...to je nejlepší motor, spotřeba jak naše 1,9d a spolehlivý, bez problémů... prosím tě přispívej jen tam čemu aspoň trošku rozumíš, ju...díky nezlob se, ale je tě tu všude až moc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 oukej..rikam co rikal kamos..myslel jsem si ze ten 3.0d je dobrej..ale beru to.. sorry kamo!! Ja takhle moturum moc nerozum..jen memu auta a uprave co se tyce karoseriie a interieru...jinak co tady nekteri provadite..tak klobouk dolu..nejsem mechanik..kazdy je jine profese!! BMW5 je supa auto!!bral bych ho taky v tom3.0d v nicem jinem stejne jakou audi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Kurva tady je nějaký horko hoši.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 zdendo dělají to i v lepsim servisu na klimy ver mi jinak už mám taky kompresor sice Ne úplně novej ale skoro novej za 1000kč :) takže budu montit zdendo dělají to i v lepsim servisu na klimy ver mi jinak už mám taky kompresor sice Ne úplně novej ale skoro novej za 1000kč :) takže budu montit teda co se týká toho bmw pěkná změna :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 (upraveno) Já báva nikdy nemusel a ani tenhle model z fotky mě vůbec designem nebere, přestože vím a mám vyzkoušeno, že kočár to je bez diskuse a motor 3.0d bezkonkurenční. Ale musím uznat, že z některých pár posledních modelů mi padá brada, ale to by jsme museli ty ojetý octy prodat všichni a kopuit si jedeno bávo :-). Toť můj názor Zdeno, snad jsem tě nenaštval :lool: Upraveno Srpen 7, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Koupíme jedno a budeme ho točit mezi tím co se Zdenal bude plavit..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Chipe písni doporučení, do slepičárny se mi to opravdu nechce dávat. Já jim prostě nevěřím, že by to potrubí kompletně propláchli. Bojím se že když dám nový kompresor, za měsíc ho budu měnit zas.... CvecA: já vím že je to ranec, ale dneska kdybych se rozhodoval mezi oktou a bávem za stejnou cenu /samozřejmě rozdíl pár let/ už bych se asi nerozmýšlel. Tím nechci nikoho naštvat, mám svou oktu rád a navíc mám doma bankéřku /tzn. spořivou/, takže to stejně neklapne:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 (upraveno) Tak jak jsem paní poznal co se týká aut tak docela v poho když podporuje i srazy..když se budeš doma trošku snažit..i když vim že léta nezastavíš..:D Upraveno Srpen 7, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Tak po dlouhé době zase jedna fotečka, tentokrát z výletu....B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Tak dneska dostal mazel předčasný vánoční dárek, a to v podobě xenonů. Děkuji tímto mr. chipmanovi za odbornou asistenci a nakódování.... Autí už zas o malý level výše....:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 není zač už se zase těším na další věci co budeme montovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 zítra asi vyměním tu ručku a objednám ještě řadičku, ať je to komplet...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Jj chlape kůže v autě musí být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 No co se to dočítám nové xenonky jo zdendo parada tak at pekne sviti. a co se tyce radicky a rucky tak o tom zadna. to tam musi byt. jen se poptej Chipa jestli by dal zpatky starou radicku (i kdyz ji mel v kuzi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Je to paráda posvícení, jen musím zajet na seštelování, svítilo mi to pod kola...B) No ještě toho je hodně co montit...:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ale o tom to právě je kapitáne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) Dneska namontovana kozena rucka,pred casem kozeny volant, jeste chybi radicka a sedaky.....;) Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.