Přejít na obsah

Zdenaalova voňavka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Renato prosim te zacni uz pouzivat okno rychla odpoved kdyz odpovidas na primo predchozi post

a ne tlacitko odpovedet. Za prve pak posty nejsou tak dlouhy a za druhe tim porusujes pravidla fora, jsi tu uz nejakou chvili aby jsi to zvladnul.

Dekuji za pochopeni

Odkaz ke komentáři
:palec: oukej..rikam co rikal kamos..myslel jsem si ze ten 3.0d je dobrej..ale beru to.. :palec: sorry kamo!! :palec: Ja takhle moturum moc nerozum..jen memu auta a uprave co se tyce karoseriie a interieru...jinak co tady nekteri provadite..tak klobouk dolu..nejsem mechanik..kazdy je jine profese!! :palec: BMW5 je supa auto!!bral bych ho taky v tom3.0d v nicem jinem stejne jakou audi!!
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

zdendo dělají to i v lepsim servisu na klimy ver mi jinak už mám taky kompresor sice Ne úplně novej ale skoro novej za 1000kč :) takže budu montit

zdendo dělají to i v lepsim servisu na klimy ver mi jinak už mám taky kompresor sice Ne úplně novej ale skoro novej za 1000kč :) takže budu montit

teda co se týká toho bmw pěkná změna :) :)

Odkaz ke komentáři

Já báva nikdy nemusel a ani tenhle model z fotky mě vůbec designem nebere, přestože vím a mám vyzkoušeno, že kočár to je bez diskuse a motor 3.0d bezkonkurenční. Ale musím uznat, že z některých pár posledních modelů mi padá brada, ale to by jsme museli ty ojetý octy prodat všichni a kopuit si jedeno bávo :-). Toť můj názor Zdeno, snad jsem tě nenaštval :lool:

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři

Chipe písni doporučení, do slepičárny se mi to opravdu nechce dávat. Já jim prostě nevěřím, že by to potrubí kompletně propláchli.

Bojím se že když dám nový kompresor, za měsíc ho budu měnit zas....

CvecA: já vím že je to ranec, ale dneska kdybych se rozhodoval mezi oktou a bávem za stejnou cenu /samozřejmě rozdíl pár let/ už bych se asi nerozmýšlel.

Tím nechci nikoho naštvat, mám svou oktu rád a navíc mám doma bankéřku /tzn. spořivou/, takže to stejně neklapne:)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...