romariooo Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 nn... určitě ne Romane!!! :) :D :( jak vypadá radar co dělá fotky? :D .... tenhle maník byl v příkopu, tak bych tam ani nemusel být vidět, že? :D Popravdě řečeno ty fotky jsou fakt kvalitní ale nechci tě strašit.Je divny že tě nezastavili :) Přece jenom jsem jim v podstatě ujel jelikož jsem otočil do protisměru :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 No uvidíš...asi je teď nějaká blbá aura, já platil v pátek taky po dlouhé době zase pokutu - porušení zákazu vjezdu, respektive odbočení i přes zákaz. Nakonec jsme to ale napsali na prošlou lékárničku za 200Kč a bez bodu, takže pohoda, snad mám zase na dva roky vybráno :) Holt uvidíš, jestli provozovateli příjde nějaký předvolání a pokud ano, nejlepší bude, když tam místo sebe pošleš někoho jinýho, jestli je to na firmu, tak třeba mamku. Ale zase je potřeba si rozmyslet, jak to máš s knihou jízd, jestli ji vedeš...pak by se to těžko hrálo na "neurčito". Ale zase je tam případně možnost to protahovat a protahovat, až bude rok pryč a přestupek bude promlčenej...možností je spousta :D Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tý woe 80 přes přejezd.... :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 uvidíme.... :) jo musel jsem to otočit, jinak bych byl "jasnej" a to jsem fakt nechtěl.... :D ale co se týče toho radaru, tak byl namířenej zleva jako křížem od předku auta... takže to moc nechápu, kdyby mě vyfotil, tak více méně z boku.... tak nevím... smůla byla, že přes ten přejezd nikdo nejel v protisměru, páč by na mě asi bliknul, protože jen co jsem přejel přejezd, tak auto v protisměru blikalo... jinak před zatáčkou jsem tam měl na tachu 140 km/h. před přejezdem 120 ... takže jsem naštěstí ještě zbrzdil aspoň na těch tacho 80 .... tzn... nějakých 72 - 74 km ... no uvidíme, zda něco dojde... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tý woe 80 přes přejezd.... :D To víš...to sou ty teréňáky. Normální člověk se bojí, aby to někde neorval zespodu a sotva se přes ty koleje plazí a Skautíci si ani nevšimnou, že přes něco přejeli...já to cíííííí takííííí :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Dodo, ale to je prostě tak dobrej a rychlej přejezd mezi polema, že prostě je to opruz tam zpomalovat a pak se zase rozjíždět.... :D ale upřímně, myslím, že už to neudělám!!! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Skaja :) ty si maséééér! :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 ... jinak před zatáčkou jsem tam měl na tachu 140 km/h. před přejezdem 120 ... takže jsem naštěstí ještě zbrzdil aspoň na těch tacho 80 .... tzn... nějakých 72 - 74 km ... no uvidíme, zda něco dojde... To sú slušné rýchlosti... na každého raz príde... ;) :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To sú slušné rýchlosti... na každého raz príde... ;) :P a to sa "chválil" že veľmi neriskuje a chodí predpisovo :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 normálně jezdím do limitu... včera jsem spěchal... ;) ale k ničemu... příště pojedu zase normálně... slibuju... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 dneska deštivo, haldexík zabírá při rozjezdech.... oléééé ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 normálně jezdím do limitu... včera jsem spěchal... :P ale k ničemu... příště pojedu zase normálně... slibuju... slibovat môžeš... my ťa aj tak nebudeme kontrolovať... ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tomu rikam proste buzerace a zamerne ryzovani, pokud je to prejezd kde vidis 100m na obe strany neni za horizontem tak tam si proste stoupli naschval kokoti, misto toho, aby sli merit k zakladni nebo materske skole. No nic pripisu k planovanym upravam na pristi rok jeste antiradar, ale kuwa uz ted to tahne na 40T. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 hh... to je fakt Olafe... na druhou stranu, pravidla jsou jasná a musí se dodržovat... moje smůla... no uvidíme co z toho bude... v nejhorším případě to budu muset zaplatit no... co nadělám... hlavně, že nejde o život! ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tomu rikam proste buzerace a zamerne ryzovani, pokud je to prejezd kde vidis 100m na obe strany neni za horizontem tak tam si proste stoupli naschval kokoti, misto toho, aby sli merit k zakladni nebo materske skole. No nic pripisu k planovanym upravam na pristi rok jeste antiradar, ale kuwa uz ted to tahne na 40T. Antiradar nekupuj-to už jsou vyhozeny prachy do vzduchu.Když už tak jedině las.rušičky ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 ale to je zakázané, ne? ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 to vis koupim rusicku ono mi to zapipa ja v prvni chvili budu myslet ze jsou to brzdovy desticky, pak si vzpomenu, ze ne tak to ve zmatku vypnu moc brzo oni me zmerej a 20T za nic. Valentine staci, pac na mestaky upozornujou dneska cedule statni meri podle me rozumeji. Nehodlam litat jako Snizek, chci se branit nesmyslnemu mereni kdo vi kde a pres prejezdy 80 nelitam nemam na to podvozek Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak zaleží na tom aký je prejazd, cez niektoré čo poznám jazdím v pohode 60 - 70... ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 ale to je zakázané, ne? ;) Ano jsou... Tady máš ukázku jak to funguje u mě v autě...antiradar se v současné době v podstatě nechytá... http://www.antiradar-shop.cz/antiradary/la...nder-xtreme-m45 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak zaleží na tom aký je prejazd, cez niektoré čo poznám jazdím v pohode 60 - 70... ;) no s už je to tu!!!! a mě se tady včera pomalu nadávalo... ano, není přejezd jako přejezd... a tenhle je na 120 úplně v klidu... halt dobrej no ! :P Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 no s už je to tu!!!! a mě se tady včera pomalu nadávalo... ano, není přejezd jako přejezd... a tenhle je na 120 úplně v klidu... halt dobrej no ! :P Tak ale mňa ešte nenamerali... ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 no, halt jsi měl štěstí... ;) mě třeba taky nezměřili... třeba to zrovna rozložil a nastavoval :P :lol: Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 dneska deštivo, haldexík zabírá při rozjezdech.... oléééé ;) Dneska destivo ESP zabira tak jak ma :P ......... oleeeeeeeeeeee Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 no já asi ESP nemám nebo co??? ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 včera v noci mi pocitově ulítl zadek na kruháčku... .... ESP nic.... když jsem natáčel v Sosnové na autodromu, tak v několika situacích bylo auto pocitově ve smyku, ale na videu to není vidět... Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 A nemáš povolenou sedačku? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 včera v noci mi pocitově ulítl zadek na kruháčku... :( .... ESP nic.... když jsem natáčel v Sosnové na autodromu, tak v několika situacích bylo auto pocitově ve smyku, ale na videu to není vidět... :lool: No to skoro vypada ze tam to ESP nemas ;) Ze ty sis ho vypnul ty lumpe jeden Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 hh... počkeeeej se podííííváááám..... HOVNO JE TO! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak delas neco blbe Jezdis s tim jak dobytek ze Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jo... přistihl jsem se... jezdím jako prase.... musím to zklidnit..., ale fakt.... jinak jak jsme přestěhovali firmu, tak jezdím ráno do práce do 9 - 10 litrů... předtím to bylo ta 13 - 15 halt už nejezdím ráno do kopce... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky