wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 fakt? no já to říkal, že bude sněžit.... :) hihi v Prahe nič :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Postav to někde před obchoďák a on ti to nějakej čokl pochčije :) choď do terénu :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 a pak mu to jeste druhej posere a bude to mit posrany Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 hele Maroši, ono má přijít sněžení do Čech snad až v pátek :) Olafe, ty vole, posraný auto fakt neci!!! :D :D :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 no mas po zaruce pockej ted to teprve zacne Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 no nestraš!!! snad to bude oki... teď mě akorát zlobí ten klíňák... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 prijou loziska a tak tomu se nevyhnes, a budou dalsi veci, to neni straseni to je realita, proste dily maji urcitou zivotnost a skoda servis ti rad proda nove Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 hh... no to věřím že budou rádi, když prodají .... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Už jsi mi vyfotil ten motor ? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Spis to vypada ze uz mu to nekdo pochcal Tak to postav do garaze a mas to :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 a čo použiť zdravý rozum a kopnúť do toho s topánkou? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Ty jo, aby mu neodpadl naraznik covece :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Ty jo, aby mu neodpadl naraznik covece :) to je pravda...tá kvalita Scoutu asi nebude veľká....rovnako ako predné madlo pred spolujazdcom :D :D :D Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jestli to neprehanime, aby se Otesanek neurazil :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jestli ho naserete a já pak zase budu půl roku bez fotek, tak si mě nepřejte!! ...Já bez těch jeho fotek neusnu Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Nj covece to je fakt, bez tech fotek to bude hodne spatne, jestli bychom ty prispevky nemeli nejak smazat nez se otesanek vrati do garaze? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Spíš mu pochvalte FSIčko, na to on slyší Stačí vyzdvihnout mohutnej krouťák, sametový chod, nízkou spotřebu nebo nezměrný výkon a bude zase dobře :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Spíš mu pochvalte FSIčko, na to on slyší :D Stačí vyzdvihnout mohutnej krouťák, sametový chod, nízkou spotřebu nebo nezměrný výkon a bude zase dobře :D má to slabý krouťák, ide to ticho, spotreba jak sviňa a výkon to má...teda papierový :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak a ted si to posral wrccko :D :D :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak a ted si to posral wrccko :D :D :) tak otec má 2.0FSI v práci, teda kolega...a žerie to dosť - takže neklamem 12l po meste nie je problém, však aj vorlajz ti to potvrdí aby sa nehneval tak aspoň sa mu nepokazí turbo :D :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 To se jako bavite o otesankovi... jo ... Ma krasne auto a v koutu duse mu ho asi tyden zavidim... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 To se jako bavite o otesankovi... jo ... Ma krasne auto a v koutu duse mu ho asi tyden zavidim... :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 má to slabý krouťák, ide to ticho, spotreba jak sviňa a výkon to má...teda papierový :) Wrcochu...dostaneš deku, je ti to jasný!! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Wrcochu...dostaneš deku, je ti to jasný!! super...aj minule som ju dostal na Zámečku ;) :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Spíš mu pochvalte FSIčko, na to on slyší ;) Stačí vyzdvihnout mohutnej krouťák, sametový chod, nízkou spotřebu nebo nezměrný výkon a bude zase dobře :P zapomel jsi po startu zvuk jako prave nefalsovane TDI, i nektere servisy to tvrdi ze je to TDI Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 ;) pobavil jsem se, díky! :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 A už je Pájík tady, teď vám dá, uličníci ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 a máte všichni pravdu... žere to dost, jede to normálně, krouťák jak favorit a po startu je to skutečně jak nefalšované TDI ne-li horší... ale co už, kvůli tomu to teď ze skály hodit nepůjdu... ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 kvůli tomu to teď ze skály hodit nepůjdu... ;) Ale to bys měl :P ...Já to tam půjdu chytat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 :P ty seš taky praštěnej ... ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky