Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Marosi,fakt? :D fakt je to basnicka? ;)

btw.aktualka 11,3 l na sto..max hlasi dojezd 10 km...kolik mam litru benalu v nadrzi? :D

alebo žeby to boli ibe nejaké verše? :D

tá vyššia spotreba môže byť aj na tom snehu, ja som pozoroval keď zaberá ASR resp. človek pridáva a hrabe to, tak si to ani neuvedomuješ a ide to hore o niečo alebo to bolo školou šmyku na parkovisku? :( ;)

máš tam málo :o

Odkaz ke komentáři
jj.. je to dvouciferný a není tam nula, co? ;) ... kurwa, nevím, proč to tak žere ... a z ničeho nic... :( :D :D

Taky bych to viděl na zimu - sníh, zásahy elektroniky, atd.

ALe ty básničky ti fakt jdou, to se musí nechat.

Už mi konečně řekneš, proč jsi mi na Štědrý den zkoušel volat :D?

Odkaz ke komentáři

nj.... ale když si takový auto kupuješ, tak s tím prostě musíš počítat... ale prostě pro normální smrtelníky to zkrátka není.... vidím, jakou mám spotřebu já a s tou třišestkou to bude hukot v nádrži... :lol: protože s tím autem prostě nejde jezdit pomalu! :)

Odkaz ke komentáři
jako dlouhodobá přes jednáct to už je slušná "čína" :lol:

neviem ako to sledujete vy, ale zásoby ropy sa znižujú...ako ono sa povie že jej je dosť ale kto na 100% potvrdí že jej máme na 30 a viac rokov? Nikto. A keď budú robiť také žrúty a tie americké obludy tak ju spotrebujeme skôr ako sa spamatáme. Ja sa divím, že VW ešte nemá hybrid, teda som o tom nepočul ešte. Dodám, že skoro všetko sa robí z ropy, keď dôjde tak sme v...

Odkaz ke komentáři
o tom, že dojde ropa se mluvilo už v sedmdesátých letech... neřešil bych to ... je mi třicet... než umřu, tak tu ropy bude dost! :lol:

Asi tak...jednak ropy jsou tři prdele (byť ve větší hloubce, odkud je dražší těžba), takže to bude ještě dlouho trvat, než dojde. Navíc se dá vyrábět uměla a ostatně ona ani není zase tak důležitá. V dnešní době je podstatný, že z ropy žije pomalu půlka světa - všichni ti šejkové a ropný společnosti tam točí takový šílený prachy, že se musí dělat bu-bu-bu, aby se mohly uměle zvedat ceny a udržovat takovou tu bublinu strachu. Z toho stejnýho důvodu se moc netlačí hybridy a spol. - údajně existují projekty na automobil, který jezdí naprosto bez ropy a přitom má minimálně stejný vlastnosti, ale komu se tím prospěje?? ...Dnešní zájmy jsou prodat ropu a rejžovat prachy...všechno ostatní je až podřadný.

Odkaz ke komentáři

3.6ka se mi libi stejne jako R36 jsem zvedav jestli bude konecne FL a jak to po nem bude vypadat, ale musim rict ze pribeh poslednich dni s 1.8TSI me trochu rozcilil nerikam ze 20T za klikovku je mega pruser, ale co kdyz nejakej udelali v jinem motoru co bych si rad koupil. Vzhledem k tomu ze koukam po 4x4 s automatem zacima zvazovat Legacy / Outback. Nevim co se to se mnou deje ale nemam rad BMW ale zacina se mi libi nova 5er, combi jeste nepredstavili a GT je cenou zase jeste jinde. Tam by mi asi stacil 525d

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...