Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Ja to vedel, ze toho Otesanka nastvete, ted bude skakt ze skaly chudak :)

Ja bych asi vymenil ten motor a zbytek bych si nechal, preci jen si nemyslim, ze ty problemy budou u vsech a ja oproti interierovym vecim mam motor v poradku ;)

Takze az otesanek rekne kde to pusti tak se nas tam sejde asi vice ze ;) :P :lol:

Odkaz ke komentáři
co máš za problém v interiéru??? :lol:

No mel jsem silene problemy s vrzanim az doslo k vymene vsech tesneni, ale byl to boj dostat svych prav. Ted nasledoval nenavyjeci pas ridice, cosi klepe ve sloupku rizeni(coz nejsou schopni odstranit, konstrukcni vada sloupku MR08-icek...staci vytahnout volant do nejvssi polohy a hned to dela), mel jsem vadnou loketni operku, pak me prasknula zarovka ve venkovnim zrcatku coz cele zcernalo, take kompletni vymena, vymena sedadla ridice...neskutecne vrzani, no a jeste nejake drobnosti, ktere nastali behem ani ne dvou let, posledni kapkou je ted odskakane gumy, za ktere si muzu pry sam, bohuzel mam to same i na zimnich kde jsem dodrzoval intervaly zamen gum dle manualu, takze ted jdu zase po nich, tak uvidim co hosi reknou. Asi si ale nejdriv zajdu na test tlumicu a zmereni geometrie, jestli hosi na to pri garanckach nesrali a jen si to nezauctovali ;)

Takze takhle nejak mam poblemy ja se svoji cernoskou, ale jelikoz jsem na ty exoticke damy, tak nevim no, uvidim jestli se me ji bude chtit zbavit :P

Odkaz ke komentáři

Ty odskákaný gumy jsou většinou myslím buďto od špatnýho huštění, nebo rozhozené geometrie. Hlavně zadní náprava je na to extrémně choulostivá a jakmile si nenecháš udělat alespoň jednou za rok geošku, tak je to špatný ;)

Odkaz ke komentáři

Geosku si prave nechavam delat pravidelne kazde jaro a prave ze me to dela zadni naprava, husteni mam v poradku, dokonce hustim plynem, takze v tom by problem byt nemel. Letos chci radsi vyzkouset tady v Brne nejakou jinou firmu na tu geo, at mam jistotu ze to opravdu delaji. Asi pujdu ve Satine do Tasy, jsou na ne dobre reference.

Odkaz ke komentáři

A oni ti v autorizáku nedávají ten protokol od geošky?? ...Tam by přeci měl být natištěnej přímo z té mašiny datum, čas, SPZ nebo VIN a pak konkrétní hodnoty před a po seřízení. To si nemyslím, že by zase nějak falšovali ;)

Odkaz ke komentáři

No je fakt ze to dostavam a to snad doopravdu nenafalsuji ;)

Uvidim co ty tlumice, jestli to nahodou nejsou nejaci zmetci, ale fakt uz netusim cim by to mohlo byt, posledni je, ze ten problem muze byt sipovym vzorem. Uvidim trebas mi v tom Otesanek pomuze :P

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...