Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 pujdu s tebou co se nevleze raketce do kufru vezme Lunarka Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 co by ste s tím krumplem dělali... ? někdy mám pocit, že je Otesánek to nejvíc nejhorší auto na fóru.... ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak nevim jak jirka ale ja ted shanim neco cim bych jezdil pro lunarku do garaze, na to si myslim ze by mohl otes stacit ne? Jinak krumpl je slovo ktery tu ma rekl bych predplaceny nekdo jinej ve spojitosti s vlasnim autem. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak já bych použil minimálně podvozek a Haldex, aby měla Raketka kromě asfaltové i šotolinovou verzi ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Toz domluveno kdyz me tim budes vozit ke garazi a od garaze nez se prestehuju, tak si s tim delej co chces. Ted jen domluvit s Pavlem kde a kdy to posle dolu. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 slovo "krumpl" se mi líbí... a netušil jsem, že ho nesmím použít ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 pujdu s tebou co se nevleze raketce do kufru vezme Lunarka tam sa vojde všetko....by si sa čudoval ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 co by ste s tím krumplem dělali... ? někdy mám pocit, že je Otesánek to nejvíc nejhorší auto na fóru.... ;) ale tak to nie je! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ja to vedel, ze toho Otesanka nastvete, ted bude skakt ze skaly chudak :) Ja bych asi vymenil ten motor a zbytek bych si nechal, preci jen si nemyslim, ze ty problemy budou u vsech a ja oproti interierovym vecim mam motor v poradku ;) Takze az otesanek rekne kde to pusti tak se nas tam sejde asi vice ze ;) :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 co máš za problém v interiéru??? ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 teraz som videl Otesánka capucino s FL zadnými svetlami a ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 co máš za problém v interiéru??? No mel jsem silene problemy s vrzanim az doslo k vymene vsech tesneni, ale byl to boj dostat svych prav. Ted nasledoval nenavyjeci pas ridice, cosi klepe ve sloupku rizeni(coz nejsou schopni odstranit, konstrukcni vada sloupku MR08-icek...staci vytahnout volant do nejvssi polohy a hned to dela), mel jsem vadnou loketni operku, pak me prasknula zarovka ve venkovnim zrcatku coz cele zcernalo, take kompletni vymena, vymena sedadla ridice...neskutecne vrzani, no a jeste nejake drobnosti, ktere nastali behem ani ne dvou let, posledni kapkou je ted odskakane gumy, za ktere si muzu pry sam, bohuzel mam to same i na zimnich kde jsem dodrzoval intervaly zamen gum dle manualu, takze ted jdu zase po nich, tak uvidim co hosi reknou. Asi si ale nejdriv zajdu na test tlumicu a zmereni geometrie, jestli hosi na to pri garanckach nesrali a jen si to nezauctovali ;) Takze takhle nejak mam poblemy ja se svoji cernoskou, ale jelikoz jsem na ty exoticke damy, tak nevim no, uvidim jestli se me ji bude chtit zbavit :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ty odskákaný gumy jsou většinou myslím buďto od špatnýho huštění, nebo rozhozené geometrie. Hlavně zadní náprava je na to extrémně choulostivá a jakmile si nenecháš udělat alespoň jednou za rok geošku, tak je to špatný ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Geosku si prave nechavam delat pravidelne kazde jaro a prave ze me to dela zadni naprava, husteni mam v poradku, dokonce hustim plynem, takze v tom by problem byt nemel. Letos chci radsi vyzkouset tady v Brne nejakou jinou firmu na tu geo, at mam jistotu ze to opravdu delaji. Asi pujdu ve Satine do Tasy, jsou na ne dobre reference. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 A oni ti v autorizáku nedávají ten protokol od geošky?? ...Tam by přeci měl být natištěnej přímo z té mašiny datum, čas, SPZ nebo VIN a pak konkrétní hodnoty před a po seřízení. To si nemyslím, že by zase nějak falšovali ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 No je fakt ze to dostavam a to snad doopravdu nenafalsuji ;) Uvidim co ty tlumice, jestli to nahodou nejsou nejaci zmetci, ale fakt uz netusim cim by to mohlo byt, posledni je, ze ten problem muze byt sipovym vzorem. Uvidim trebas mi v tom Otesanek pomuze :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 hele a servis kontroluje geošku při každém servisu (ročním bo výměna oleje apod.) ??? protože já teda na geometrii nebyl... zatím a odskákaný gumy nemám... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 hele a servis kontroluje geošku při každém servisu (ročním bo výměna oleje apod.) ??? Kdepak...to si musíš zaplatit ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ano to se musi objednat v servisu a posledni jsem mel pred 15tkm a neni to jeste ani rok, na jare si prave chci delat dalsi...ja uz fakt nevim cim by to odskakovani mohlo byt...uvidim jestli to fakt nejsou tlumice ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 aha... no tak to abych to po zimě taky nechal zkontrolovat... máte tu někdo fotku toho, jak vypadaj odskákaný gumy? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 ja Ti ich v garáži odfotím... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Nejlepší recept proti odskákaným gumám je sjet je dřív, než se stihnou odskákat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 hh to je fakt Jirko... tak potom se na tu geošku můžu vysrat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Tak jednou za čas to neuškodí Máti měla předek docela sluně rozhozenej, až se sjížděly nerovnoměrně gumy, a to v podstatě jezdí jenom kousíček do práce. Měla najetých cca 20tis km Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 TU sú odskákané pneu ale už asi 10t km jazdené vpredu... tá vonkajšia hrana bola predtým vzadu zvnútra... zajtra to v garáži odfotím lepšie, tam mám ešte jedny s väčším vzorkom kde to je lepšie vidieť... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 tak to jsem měl na letních taky... ale ne v takové míře...no v podstatě proti tobě jsem měl ty gumy v cajku Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 tak bláto... http://www.youtube.com/user/vorlajz#p/u/6/EYveIvhIOFQ nebo sníh ... http://www.youtube.com/user/vorlajz#p/u/15/bbxKlqXv9W4 ????? musím jet o víkendu na chalupu a něco natočit.... má být hodně sněhu.... :P Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 tak to jsem měl na letních taky... ale ne v takové míře...no v podstatě proti tobě jsem měl ty gumy v cajku no vidíš, tak sa nemáš čoho báť... a to ma na to upozornil kamarát v sevise po jazde na dialnici asi 170-tkou... :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 taky dobře teda ... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 ešte som na nich najzdil asi 5t km a nepovolila ani jedna... a takto vyzerajú tie lepšie... pôjdu na jar miesto nich, dúfam že to je vidieť... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky