Bladik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Hehe, to das to predjizdeni ne :) No ja teda Blavu projizdim vzdycky rano nebo az vecer zpatky, ale prujezd Blavou je vpodstate take na okruhu, prejedes reku a ses na dalnici smerem na Viden, takze bych tam neocekaval ani pres den nejake velke kolony. Ale od 9 do 16 hodin jsem teda Blavou jeste neprojizdel to je pravda :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Tak to by melo byt vklidu pac potrebuju uz v 9 byt ve Vidni Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 rofl predjizdeni s 1.9 77kW, videl bych to tak ze budu rad ze me nebudou moc predjizdet. Diky za utvrzeni v tom ze se vyplati jet pres Blavu, byva tam nejak zacpa nebo tak ? Jako ze by se vyplatilo projet Blavu pred 8 nebo tak ? Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool: Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 a pak ses probudil a byl si ceeeeeelej mokrej ze :) :lool: :( :( Ja si taky myslim, ze to neni spatny motor, sice brzo mu dojde dech, ale na normalni jezdeni je to dobry motor a mozna i s nejmensi poruchovosti ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 (upraveno) a pak ses probudil a byl si ceeeeeelej mokrej ze :) :( ;) :P Ja si taky myslim, ze to neni spatny motor, sice brzo mu dojde dech, ale na normalni jezdeni je to dobry motor a mozna i s nejmensi poruchovosti ;) ale prd... :P len on sa asi trochu viac bál na tom ujazdenom snehu, keď som ho začal predbiehať tak aj pridal, ale pri 110km/h to vzdal... :lool: a tam ešte nedochádza dych ani 1,9, to by skôr ASR už blikalo jak divé... :( Upraveno Leden 19, 2010 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool: Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :( Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :) ale tak nie je to len o nohách a rukách... :lool: a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ? Ondro v sérii to nebolo až také hrozné v pohode sa s tým dá obehovať, veď si vezmi 60-70% áut má slabší výkon(Fabie, Felicie, Hyunadaie a pod) takže žiaden strach :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ? Nj tak pokud mas uz nejake zarezy tak to se nedivim, ze jezdis jak pani domaci :lool: :) Kolik ti jeste zbyva? Ja se tedy musim priznat ze jsem zatim cisty :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :) No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :lool: :D PS: Nic ve zlým :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :) ;) PS: Nic ve zlým :D asi budeme prepojení, presne na to isté som si spomenul :D :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ? tak víš, mňa body nejak nezajímají... ;) to je len výhovorka... :) tak trochu ten ecobox pomohol aj keď TDIfun-ovi sa také riešenie nepáči... No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :D tak to sa podarilo... :lool: ale na Hráběho som aj tak nemal... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Hele Pájínku, když už konečně odfotíš ocelové srdce svého Otesánka? Stále chybí v datech u motoru... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :lool: PS: Nic ve zlým :) Predem nic ve zlym .. ale nekdo je tady asi dost zapometlivej jsem nerikal ze na 1.9TDI combi v serii se neda poradne drandit, pac mam pochybnosti ze vubec naposledy to drandil kolega a pripadalo mi ze se to s nama dvema vlece jak nejake MPI ( jsme dvojka asi jako Bud a Terenc ) otazka je jak se na to podepisuje z borec v zivote neridil nic jineho jak 1.3MPI ve felici a choval se k tomu jak dobytek a bohuzel to hadam delaji i ostatni pac je to pool auto. ( mimochodem diky panu rediteli kterej vsem firemnim octavkam ktere nejsou sdilene doprava 2.0 TDI sam ma ovsem A6 3.0TDI) no a ta hlaska o 2.0TDI a 220 km/h tak s tim jsi zacal ty, ja jen konstatoval ze by ten motor uz asi nebyl, nic o tom ze bych tak rad jezdil a bodove konto staci jedna PORADNA prasarna a razem jsem pres 10 jinak receno 5/12 Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 mám na tebe prosbu tak ti písnu SZ a tak tě tu veřejně žádám abys mi na ni prosíím odpověděl a ne jako minule kdy si mě totálně ignoroval :) děkuji předem :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 taková podpásovka.... tsssss..... Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 taky ti přeju dobré ráno a děkuju moc za odpověď :lool: teď ještě abys na to nezapoměl.. :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 asi vím co to je, ale nemůžu to na kompu najít ... abych si to jako ověřil víš! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Hele Pájínku, když už konečně odfotíš ocelové srdce svého Otesánka? Stále chybí v datech u motoru... fotky motoru jsem uploadnul 10.1. do vlákna 2.0 FSI kódy motoru... tak to prosím přesuň kam budeš chtít! díky Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jsem to pochopil jako ze kdybys ted hodlal ze by se ti chtelo cekat na tu OIII ty 3 roky, Nevim No. Myslim si ze SC s 2.0TFSI bude zajimava motorizace a snad ne tak zrava jako 3.6 otazka zda bude v 4x4 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tak to rozhodně.... to by bylo hodně zajímavý.... 2.0 TFSI 155 kW se 4x4 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tahle motorizace by se mi líbila i do Octavie Scout Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No nevim jestli by to nebylo moc, bys porad hrabal :) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jo, by si uvařil haldex, neblbni Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 fotky motoru jsem uploadnul 10.1. do vlákna 2.0 FSI kódy motoru... tak to prosím přesuň kam budeš chtít! ;) díky Oukej :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 uvarit haldex? :) no fakt je,ze kdyz jsem se tuhle hrabal z toho snehu,tak uz tam neco smrdelo... ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 to ovsem nebyl haldex, ale klasicka spojka...na to snad oktavky trpi, protoze kdyz hrabu tak to take po chvilce citim... Jsem se nemohl dostat z parkoviste, kde jsem stal 4 dny a mezitim napadly tuny teech bilejch sr...k ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky