Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Tak EVO bych bral i nebral.. bylo by to hodne tezky rozhodnuti, je to vylozene otazka priorit... Kdybych chtel auto na pozitek z jizdy a uzivat si kazdou zatacku apod, tak urcite, ale co se tyce komfortu a kvality, tak bych zustal u Skodovky bez mrknuti oka. Treba jen palubni deska, vypada to pekne, dokud se toho clovek nedotkne. To same i zvenku treba.. chytnes kliku od dveri a pustis ji a pak ceka uplne mega hnusny plechovy zvuk.. u auta takove tridy zarazejici.. Tedka ma totiz ten muj kamos to EVO na mesic u sebe, bylo totiz v servise po mensi kolizi, tak sme si ho mohli pekne vyzkouset a prolezt. Ale jinak je to supr stroj pro snizovani ega majitelum A6 apod. :)

To už je lepší Miky Focus RS ne ?

Odkaz ke komentáři

Jeden známej si pořidil Evo 10 z DE za milion a mám slíbeny fotečky z reálu.Prej se 9 řada dá pořidit za 700 tisic a co se týče uprav tak ten motor se ještě dá vylepšít třeba biturbem což u desáty řady nejde :) každopádně to neni na normální ježdění do práce...

Odkaz ke komentáři
Podle meho je spis EVO 10 zamereno na ridice co pozaduji urcity komfort a sportovni charakter vozu... jestli to ma byt civilni rally kara, tak nema stat tolik kolik stoji a neivdim duvod proc do nej cpat automat,navigaci, audiosystem o vykonu 600W nebo kolik, kozene sedacky a plno jinych blbin.. proste za tyhle prachy by to melo mit i nejakou jinou uroven zpracovani...muj nazor a asi se neshodnem :)

Jasný, každý máme evidentně jiný priority. Já bych si to auto kupoval kvůli jejich systému pohonu všech kol (aktivní střední difec), motoru, brzdám, samosvornýmu diferenciálu, podvozku atd. To si myslím, že je hlavní podstata tohohle auta a to jsou věci, který konkurence nemá. Nějaký elektronický sračičky u "civilních" automobilek se můžou jít zahrabat. Ale chápu, že pokud chce člověk měkkou palubovku a chromovaný kolečko na světla, tak to zde nedostane. Nicméně podle mne to nejsou věci, který by Mitsubishi u tohohle modelu trápili, takových alternativ jsou spousty ;)

Odkaz ke komentáři
Podle meho je spis EVO 10 zamereno na ridice co pozaduji urcity komfort a sportovni charakter vozu... jestli to ma byt civilni rally kara, tak nema stat tolik kolik stoji a neivdim duvod proc do nej cpat automat,navigaci, audiosystem o vykonu 600W nebo kolik, kozene sedacky a plno jinych blbin.. proste za tyhle prachy by to melo mit i nejakou jinou uroven zpracovani...muj nazor a asi se neshodnem ;)

no tak dat automat do Evolutiona to je keď mám tak povedať "zvrátené" :o ...osobne by som išiel radšej do EVO IX :smich: :) Desiatka tiež nie je zlá, ale nie je taká dobrá ako stará

Odkaz ke komentáři
každopádně to neni na normální ježdění do práce...

to bude aj na desiatku skôr či neskôr. V 9ke je stále ten istý motor čo v 8mičke ak sa nemýlim takže za tie roky si "tuneri" spravili všelijaké úpravy, ale v základe to musí byť slušné. No u nás jeden postarší pán to má na každodenné vozenie tú EVO VIII

Odkaz ke komentáři
Podle me v kvalite interieru mozna ano... nevim, ja bych asi bral Scirroco R... ale zase EVO je fakt vyjimecne, ze s nim muzes valit bomby na snehu, blate, polni cesticce atd atd..

Právě...proto říkám, civilní rally kára :) Prostě je to bytelný auto, se kterým může člověk dělat hovadiny, aniž by mu to ublížilo. Tím myslím třeba ten sníh, terén a tak. Oproti tomu všechny ty Focusy ST, RS, Scirroca atd. jsou spíš o marketingu, než reálných schopnostech. Na okruhu ještě budiž, ale protahuj to Scirocco na sněhu, když to má jen elektronický rádobyuzávěrky, který jsou spíš ku škodě :smich: Tam je to hlavně o stylu, ostatně jako třeba okta RS, která má navíc ještě batůžek :o V tom je právě IMHO ten rozdíl mezi např. Audi, VW, Fordem, kde je to založený na image a oproti tomu to EVO, který skutečně něco umí a nehraje si na měkčený plasty ;)

Odkaz ke komentáři
skôr sa môže porovnávať Lancer EVO vs. Subaru Impreza :smich:

Jj, Impreza je taky luxus největší :) Ten jejich boxer nemá chybu a AWD mají taky vychytaný. Jen škoda toho zmršenýho designu, kterej mi osobně nesedl. Kdyby nabízeli sedana, tak do něj půjdu asi raději než do toho EVA. Ale hatch ee ;)

Odkaz ke komentáři
Jeden známej si pořidil Evo 10 z DE za milion a mám slíbeny fotečky z reálu.Prej se 9 řada dá pořidit za 700 tisic a co se týče uprav tak ten motor se ještě dá vylepšít třeba biturbem což u desáty řady nejde :) každopádně to neni na normální ježdění do práce...

Jo a to vis jak, ze to neni na normal jezdeni... uplne v pohode kamo ;) . EVO 10 ma tovarni "chipy" upgrady vykonu... to co jsem ridil ma 340k z fabriky ...

nejake fotecky z realu :smich:http://michalek1988.rajce.net/EVO_X

Odkaz ke komentáři
Jj, Impreza je taky luxus největší :) Ten jejich boxer nemá chybu a AWD mají taky vychytaný. Jen škoda toho zmršenýho designu, kterej mi osobně nesedl. Kdyby nabízeli sedana, tak do něj půjdu asi raději než do toho EVA. Ale hatch ee ;)

tá krátka Impreza je taká kompaktnejšia. Nesedia mi tie tvary na Evo X.

čo dodať tieto generácie sú najkrajšie :o

011.jpg

Aj Lancer je hatch -> http://www.autowp.ru/pictures/mitsubishi_r...t_uk-spec_3.jpg

Akurát pozerám prečo je to ako OT u Otesánka, tak pardon :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...