Petus Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tak ta kuchařka už tam není. Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tady máš Vorlíku taky nějaký to FSííííííííííííííí :) Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tady máš Vorlíku taky nějaký to FSííííííííííííííí :) Kde to má řadící páku? A co tam dělá ten mikrofon? xD Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 tak jsem zjistil, ze nejzdim rychle, ale hodne rychle... a ze uz neumim jezdit pomalu... asi bych potreboval kurz pomale jizdy... jsem rad, ze nemam 2.0 TFSI, to bych se v tom aute snad zabil... Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Tady máš Vorlíku taky nějaký to FSííííííííííííííí :) thýýý woééé Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak jsem zjistil, ze nejzdim rychle, ale hodne rychle... a ze uz neumim jezdit pomalu... :D asi bych potreboval kurz pomale jizdy... :D jsem rad, ze nemam 2.0 TFSI, to bych se v tom aute snad zabil... Tak si porid do Scoutika 1.4MPi a mas po problemech :palec: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 mpi? To je neco novyho? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 No jasně, rozšířená verze Hovno To Pojede - Možná Příjde Infarkt Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 vsak se to dalo jeste nedavno do nejake verze Classic objednat a melo to neuveritelnych 55kW mam takovy dojem :palec: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak poslušně hlásím, že je na cestě malej Otesánek aka Vorlajzíček.... ;) ... takže bude to kluk... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 jaj gratz, doufam ze bude slusnejsi jak ty ! ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Taky gratuluju ... uz ma objednaneho small otesanka? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 připojuju se s gratulací! Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tiež sa pridávam ku gratuláciám... ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 No pěkny :D Konečně poznáš co to jsou za starosti ;) Doufám že bude po mamince šampion Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 uz ma objednaneho small otesanka? :P no tak to bude ešte väčší "beťár" ako Pájo ...Otesánka, ale modrého satin už zaobstaral Aleš ;) :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ano ano... malýho Otesánka už máme... díky Alešovi! ;) hihihi a díky za gratulace... ale než se narodí, tak to bude ještě chvíli trvat.... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak super, na kdy máte termín? ;) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Gratulace! Se máš! Držím palce, ať vše probíhá jak má! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 termín je konec listopadu.... ;) a Libore, proč se mám? protože to bude kluk? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ale to bylo spíše takové mé vzdychnutí... My doma v poslední době řešíme, že to není lehké otěhotnět... Takže bych gratuloval i k holce, stejně je to jedno, důležité je, že se to narodí a narodí se zdravé. Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tez gratuluji k nastupci rodu. Take se uz nejakou tu dobu doma snazime, ale bohuzel to neni tak jednoduche jak se zda ;) Tak snad take nekdy rozsirim rady OII klubu o nejakeho sviste Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ty vado a mě se to poveldo hned! :D ... ale to jste asi nechtěli slyšet.... ;) určitě se i vám zadaří... :P aspoň vidíte, že to jede i bez TURBA! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Njn, to jsou ti stastni Ja turbo mam a bez tak nic ;) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Jestli to nebude právě tím turbem. Jak máme to velké zrychlení, tak jsou ti naši spermíci moc zaražení do koulí. ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 to my máme ten lineární nástup a vrchol přijde vždycky tak akorát ;) :D takže no problémo :P Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 My bychom byli spokojení i bez toho vrcholu, jen kdybychom se dostali až do cíle. I když tedy vrcholy máme velmi rádi... Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ještě jednou velká gratulace Pavlos. ;) Libor F., Bladik: To bude v poho, nám to taky nešlo hned. Jak u holky (ještě bez turba), tak u kluka (už s turbem) to trvalo asi rok a nakonec se to povedlo s parádním výsledkem. To u bráchy se to nedaří už asi třetím rokem a tam to začíná být problém. Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 to my máme ten lineární nástup a vrchol přijde vždycky tak akorát :P :) takže no problémo ;) Nj. jenze mi mame ten vrchol ve velkem spektru a dlouho trvajici ;) Alexas: Mi z toho zatim jeste nedelame problem, ale uz by to chtelo nejaky ten vysledek :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak tohle mam prej nalepit na auto!!! Omg, chapete to? :P jediny,co je na tom oki,je ti,ze je to original Skoda!!! :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky