vorlajz Odesláno Září 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Ol@fe, twe rano te ocekavame!!! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 no tak to asi ne cece, dali mi hodne zabrat su death Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Kubiku a co rikas na tyhle narazniky? cece cim to lestite ze to beres az na holej plast? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2009 hehe ocekaval jsem takovou odpoved!!! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 tak tady je vysledek nasi vcerejsi prace... skajovo namozeny ruce jsme vecer vylecili Jagermaistrem...:lool: Sakra cekas tuhou zimu co :lool: :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 tak, Otesanek je vykoupanej a naoNANOvanej!!! :D plastiky a karoserie! :lool: taky jsem sundal ten napis ze zadnich dveri! Zkratka budeme mit holou prdelku! :lool: a to lepidlo slo dolu pekne blbe!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 (upraveno) Blade, pocitam a doufam, ze mame drevo tak na tri zimy!!! :D a jeste musim neco malo posekat...takhle to vypadalo slozeny! Upraveno Září 20, 2009 uživatelem vorlajz Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 No to jste si teda pekne makli. Ty ses na hole prdelky jo :D To ja si tam radsi ten napis necham...preci jen nemam se za co stydet :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 já se taky nestydím... ale faktem je, že ten starý nápis se mi nějak loupal a ten pokus s tím novým asik úplně nevyšel... tak to prsotě zůstane holé! :lool: je to SEXy!!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 páf fotek z návštěvy Rocketky u nás na chalupě... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 safra co je to za fake ?? za prve raketka je podezrele cista a za druhe na te prvni fotce ten predek scouta vypada ze je niz nez raketka Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 ... za druhe na te prvni fotce ten predek scouta vypada ze je niz nez raketka presne to som chcel napísať... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 tak je to na poli... takže nerovnosti apod.... jinak Raketa se skutečně koupala... viz. nějaká ta fotka v knajpě... :lool: musím říct, že to měl Jirka zase zadělaný jak cip... jinak jsem si opět potvrdil, že na mouchy je nejlepší ta pěna od Škoda Auto kosmetiky... cca 125 Kč.... btw. na Skajovo autě by mohli výrobci testovat svojí kosmetiku :( :D páč jestli to pustí z Rakety, tak se to nikde jinde neudrží :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Raketka se koupala spolu s tuleněm Ondrou!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 a ještě pár fotek z políčka.... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 a ještě dvě společný... Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Jeste si dat pusu a je to vsechno Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 bychom měli malý raketky 4x4 :( bych se po nich jenom zaprášilo..., ale byly by bez papírů :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 myslis skoda yoster nebo jak se to ma/melo jmenovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Joyster snad neměl být 4x4 ne? :/ jinak vážně uvažuji o tomhle... http://www.milotec.net/prah-patych-dveri-s...scout-combi.htm ... vím vím, je to Milouštec, ale viděl jsem to na Scoutu a líbí se mito... a šel bych do stříbrné... co říkáte? vaše názory... díky Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Hezký fotečky, hetero páreček jak vyšitej. Jinak ten práh na Otesanovi bude vypadat bobře. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 O tom prahu sme sa bavili na Rozkoši a myslím že bude Otesánkovi "slušet"... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 díky díky kluci... :)jdem teda do něj... ještě ho nějak šikovně nakoupit... tzn. levně Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 ze ty si nechas vsechno taky nakecet nenapadlo te ze to delaji abys nedostal poharek ? Ne vazne mozna bych tam dal cernej aby to nesvitilo. Radeji ukaz masku aby to sedelo v koncepci z maskou, preci jen je to taky na stredu auta sice v zadu ale na stredu Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 nn...nenapadlo!!! Parchanti!!! ja se obavam, ze poharek stejnak neziskam!!! :lool: kazopadne ta lista bude stribrna, myslim, ze se to bude krasne hodit k tem stribrnejm plastum pod naraznikem...kdybych dal cernej, tak by to zaniklo...navic cernou na aute nemam!!! No a maska bude mit cernej stred a ten chrom bude do cappuccina... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 koncovka výfuku mám nebo nemám??? Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Mám.... Jo a díky za tel ty hajz..... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 koncovka výfuku mám nebo nemám??? :) prečo origo...veď existuje toľko neorigo koncoviek... ja som nedal namontovať origo :o Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 kurwa fix... vy mě štvete.... to bude zase peněz... maska, koncovka, lišta na nárazník, světla... vrrrr.... ale tu koncovku dám... teda doufám, že nebudu muset řezat vejfuk..., ale měla by být šroubovaná, tak snad néééééé.... jo stahuju fotky od Skaji... myslím, že tam má pár hezkých kusůůů!!!! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky