Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Rosto,cece v posledni dobe moc neodpocivam! :( posledni 3 vikendy v praci... Ted neco malo na chalupe! :(

Viki...bylo to listi a kdyz jsem viedel ty hromady,tak jsem si rekl,ze to Otesaneke zvladne lip a hlavne rychle! :P a myslim,ze predokolka by ten vozik nahoru nevytahla! ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to bych se rozejl, ted o vikendu jsem vozil neco podobneho....vetve a take jsem pak prazdny vozik tahal z takovehle doliny na mokre trave a slo to celkem v pohode, chce to mit lehci nohu, ale priznavam ze z Haldexem by to bylo o mnoho a mnoho jednodussi. Jsem nemohl fotit, protoze teda nevozim jako zakladni vybavu v aute fotak ... coz vorlik asi ano ze :palec: ;)

Zitra sem hodim foto te koupelny teda, mam to na notasu tak musis chvilku pockat :smich:

Odkaz ke komentáři

tak Otesnijááá je od rána v nemocnici.... nahlášeny závady.... nechal jsem vyměnit i vzduchový filtr, ten se prý jinak mění při 90 k km... já mám teď 58 780 km... přesně za dva roky provozu... u FSI se při 60 k km servisu mění i svíčky... to jsem netušil... :) taky jsem nechal v servisu namontovat koncovku výfuku, s tím, že mi jí tam navaří! :D

každopádně jsem zvědav, jak se s tím popasujou :) snad dobře! :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...