Přejít na obsah

Ako vymenit znaky?

Doporučené příspěvky

Dobry den, znaky na aute su uz uplne znicene a chcel by som ich vymenit, no neviem ako. Predpokladam, ze su tam dost silno nalepene a bude potrebne pouzit fen alebo nieco a vypacit to, len sa bojim, aby som nieco neposkodil. Takisto by ma zaujimalo ake lepidlo nasledne pouzit, nerad by som znak po 2 dnoch stratil :D Dakujem :)

Odkaz ke komentáři

Jak píše PROCHY603 na nových znacích máš ze zádu lep.pásku,na kulatých znacích Škoda ne na nápisech OCTAVIA a pod. jsou výstupky které ti budou pasovat do dírek v masce (karoserii) ty můžeš ze vnitřku roztavit nebo roznýtovat.Já osobně jsem je jen přilepil a v pohodě.Pokud ti je někdo bude chtít ukrást tak je stejně ukradne ale neudělá ti takovou škodu na laku.

Upraveno uživatelem Roman1173
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

já to měnil nedávno na předku vrtneš ty roztemovaný konce na druhý straně pak sem musel opatrně tenkým nožem oříznout znak okolo neb mi to při sundavání mělo snahu sebou brát ten chrom z masky pak sem to sundal oškrábal zbytky lepidla odmastil a nalepil novej znak na druhý straně roztavil pájkou čudlíky a kolem znaku do mezery vecpal tenkou vrstvu bílýho silikonu a zas to pěkně vypadá :palec:

Odkaz ke komentáři

Caute, potrebujem surne poradit. Odlepil som predny znak, no pod znakom na mieste, kde sa lepi maska je este taka strieborna ako farba alebo folia alebo nieco podobne, a polovicka toho sa mi s tou paskou spolu zlupila. Na polovicke je teraz len ciste plast. Mozem to na to miesto nalepit? Bude to drzat dobre? Dakujem.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Přední znak nevím :-) .Ale zadní, pokud není jen přilepený a je zajištěn i těma packama, tak musíš sundat vnitřní plastový kryt na pátých dveřích. A tam už je uvidíš, jdou normálně ucvaknout štípačkama, nebo je ulomit jinýma kleštěma, pak iž ti bude držet jen na tom lepidle jak už psali kluci.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...