Přejít na obsah

Tuningová přední světla octavia ||

Doporučené příspěvky

Zřejmě máš na mysli tato světla. Vyhnul bych se jim zdaleka. Je to flastra při kontrole. Jelikož se dle mého názoru nejedná o denní svícení, ale ty "diody" pod světly ti budou svítit jen při zapnutých parkovačkách. Ve většině případů se nejedná o denní svícení, ale pouze o tzv. poziční světla. Umístění dodatečně montovaných světel pro denní svícení se řídí vyhláškou v jaké výšce a jak daleko od sebe mají být. Jo a svítí to naprd. Už jsem je viděl v provozu :wacko:

post-317-0-21093800-1333959001_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...
  • o 11 měsíců později...

Zdar.

Teda po velké fušce s montáží led pásku do světla jsem u zdárného konce. Ale vyskytl se problém,který mě vůbec nenapadl. Než jsem vše zadekloval tak jsem si zkoušel funkci svícení. Vše funguje nádherně ledky jsem zapojil na parkovačky,ale až po nastartování auta ledky zhasnou :wallbash: a jen blikají asi co 10 vteřin.

Dá se toto nějak vyblokovat kodovanim? Přijde mi to jako kdyby tam šlo nižší napětí a proto se to nechce rozsvítit.

Budu vděčný za každou dobrou radu.

ps: jedná se Octavii 2010 facelift

Odkaz ke komentáři

Ve spodnich svetlech. Mlhovky a prisvit do zatacek. Jenze ja chci ty led pasky pouzivat jen pr parkovackach a hlavnich svetlech ne jako denni sviceni.

Neco podobneho se mi stalo pri montazi denniho sviceni na Vw Caddy. Taky jsem to pripojil na parkovacky a pri zapnuti parkovacek melo denni zhasnout ale ono se jen zeslabilo jakoby to bylo v kratasu. Tak jsem musel natahnout drat od parkovacek z vypinace a uz to zhasinalo normalne.

post-45048-0-34586200-1436193738_thumb.jpg

post-45048-0-89982400-1436193780_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...