MILAN 74 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Hledám recenze na přední tuningová světla. Jak světla svítí a jaká je kvalita. Škoda Octavia II 04-08 - Přední čiré světla CCFL angeleyes Chrom - NOVINKA - LED pruh po vzoru Audi. Škoda Octavia II 04-08 - Přední čiré světla CCFL angeleyes Black - NOVINKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 hnus není na originál světla buď xeony a nebo paraboly s cockou ! hnus není na originál světla buď xeony a nebo paraboly s cockou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Zřejmě máš na mysli tato světla. Vyhnul bych se jim zdaleka. Je to flastra při kontrole. Jelikož se dle mého názoru nejedná o denní svícení, ale ty "diody" pod světly ti budou svítit jen při zapnutých parkovačkách. Ve většině případů se nejedná o denní svícení, ale pouze o tzv. poziční světla. Umístění dodatečně montovaných světel pro denní svícení se řídí vyhláškou v jaké výšce a jak daleko od sebe mají být. Jo a svítí to naprd. Už jsem je viděl v provozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Dík za info. Dám tam asi originál světla z čočkou.M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Taky jsem předělal na čočky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Nazdarte nerozmyslal niekdo ako by sa dalo dorobit taky led pasik ako je na OIII pripojit to namiesto parkovacky a pouzit na denne led svietenie len nejako dostat dovnutra ten pasik a potom by to uz bolo jednoduche 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Zdar. Teda po velké fušce s montáží led pásku do světla jsem u zdárného konce. Ale vyskytl se problém,který mě vůbec nenapadl. Než jsem vše zadekloval tak jsem si zkoušel funkci svícení. Vše funguje nádherně ledky jsem zapojil na parkovačky,ale až po nastartování auta ledky zhasnou a jen blikají asi co 10 vteřin. Dá se toto nějak vyblokovat kodovanim? Přijde mi to jako kdyby tam šlo nižší napětí a proto se to nechce rozsvítit. Budu vděčný za každou dobrou radu. ps: jedná se Octavii 2010 facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 ferda25 umí deaktivovat prasklý žárovky, tak ho kontaktuj, jde o to že to vyhodnotí a podle odporu zjistí jako by byla prasklá žárovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 A nebo tam přidat odpor, aby to odpovídalo žárovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 a co tam nechat žárovku na parkovačku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Ja tam tu zarovku mam normalne strcenou a ta mi sviti a nehlasi to zadnou chybu. Jen jsem dopojil k te parkovacce ty ledky uvnitr svetla a ty mi sviti pouze pri vyplem motoru. Jakmile nastartuju tak ledky zhasnou a parkovacka sviti vesele dal bez hlaseni praskle zarovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 ty máš jaké auto přesně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Octavia 2 facelift 1.2tsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 výbava? případně typ BCM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Bex maxidotu jen palubni pocitac.tempomat.predni okna v elektrice a central. radio audience. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 jak má teď auto řešené denní svícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Ve spodnich svetlech. Mlhovky a prisvit do zatacek. Jenze ja chci ty led pasky pouzivat jen pr parkovackach a hlavnich svetlech ne jako denni sviceni. Neco podobneho se mi stalo pri montazi denniho sviceni na Vw Caddy. Taky jsem to pripojil na parkovacky a pri zapnuti parkovacek melo denni zhasnout ale ono se jen zeslabilo jakoby to bylo v kratasu. Tak jsem musel natahnout drat od parkovacek z vypinace a uz to zhasinalo normalne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Tak vyreseno diky Ferdovi. Musi se to prekopat v centralce a pohrat si s bytem 19. Jeste jednou vrele diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Můžeš dát, prosím, víc foto? Vypadá to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Vecer az bude tma. Pres den nic moc efekt. Asi slabsi ledky. Vloženo video. https://youtu.be/BsbrjvvLQsY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.