Lukáš Vepřek Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Pánové mám probléém.. zatáhl jsem za páčku na otevírání kapoty a jenom tam přinklo a pačka je gygle bez tahu.. Asi praklo nebo se vyvléklo lanko.... Otázka je.. jak otevřu kapotu? prosím o jakoukoliv radu Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Máš dvě možnosti 1:pokud lanko drží na zámku a prasklo Ti někde třeba u páčky a není možnost ho chytnout tak oddělej stěrače a ty plastové kryty a zde se dostaneš na lanko 2:vlez pod auto nejlépe na rampě natáhni ruku-hledej po hmatu zámek a tahej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Radas s tím krytem u stěračů dobrej nápad já osobně bych se plazil pod autem a s nadávkama hledal otvírání kapoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Tak bohužel Lanko bylo vyskočeno a tak bohužel sem musel pod auto a hledat.. bolestivé a zdlouhavé to je... ale nakonec se to povede... děkuji ta tipy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.