Přejít na obsah

Octavia BT

Doporučené příspěvky

Pěkná kára, já bych ale místo 18" kol zvolil ten stejný typ, ale v 19". Ta ti ale za tu dobu pěkně provětrala peněženku viď?

Já jezdím bohužel po českých silnicích, takže 18" vidím jako strop - bylo to rozhodnutí z rozumu, ty 19" BT jsou dražší jen o pár kaček.

Moc hezký Augi, ale proč jsi měnil značku? V interiéru je toho kolik v BT stylu?

Značka jen pro naštvání sousedů :-) Teď už se mi měnit nechtěla.

V interiéru je "vše" BT kromě drahých věcí, takže bez sedadel a palubky. Oni taky chtějí za přední Recara 80 bez daně, přitom je kdekoliv koupíš za 50 s daní... :-/

Pěkná kára, já bych ale místo 18" kol zvolil ten stejný typ, ale v 19". Ta ti ale za tu dobu pěkně provětrala peněženku viď?

No, solidně. Už jsem do ní nasypal 285k... :-/

Odkaz ke komentáři

:lool: prej nebolelo, u Šetky jsi tam za přestavbu na FS face nechal kolik 100? :lool: Ale je fakt, že si používal nové orig díly, ;)

No, víš, pokud děláš komplet facelift, tak to prostě něco stojí ;-) A ano, jsem trošku háklivej na jetý věci, takže jsem používal jen nové originální díly. A ze stejného důvodu mám teď BT, přestože Milotec je levnější :-D

Odkaz ke komentáři

ZDENAL- nejlepsi je kdyz jim napises co chces :palec:

AUGI - Ty blaaaho...tohle auo se mi hooodne libi...strasne mam rad BT..bratranec tam pacuje takze se mi jejich auta fakt hooodne libi.....nevim co dodat proste nadhera!!! :palec:

Jen tak dal a sned to auto parkujes nekde mimo mesto a mas dorou pojistku kamo :palec:

Drzim palce v dalsich upravach pokud nejake budou!! :lol:

Rad bych foto interieru at se pokocham :palec: kuji :)

Odkaz ke komentáři

Cele to vypada luxusně - mě se nejvíc líbí ta střecha :)

A co ten interiér to je normal Octavia ? Nebo taky nějaké BT prvky ?

Nemám vysátý auto :-) Ale jak jsem psal výše, v interiéru jsou všechny levné BT doplňky :-D Takže vyjma Recar a pošité palubky tam jsou BT koberečky, plaketka BT na volantu, BT štítek na palubce a nástupní lišty BT. Víc toho do interiéru nedělají.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...